Jump to content


РЕКЛАМИ
Sign in to follow this  
д-р Мартин Бурлаков

Новите тенденции в продажбата на кучета

Recommended Posts

Здравейте колеги,

 

Поради зачестилите случаи на измамени клиенти с продадени кучета, реших да пиша за тези нови тенденции в продажбата на дом. любимци

 

и да се опитаме да се предпазим от следващи случаи.

 

Моя клиентка поръчва куче Бийгъл от човек от гр.Варна.Името на човека е Веско-само това.Бате Веско намира кучето и го доставя на нашата клиентка във

 

01,00 часа посред нощ.на нея и е станало странно защо в този ранен час? но е взела кучето.На нея и прави впечатление че въпросния човек звъни от различни телефони-

 

мобилни/минимум 5 знае тя/.

 

С кучето върви и един комплект от лекарства които се плащат отделно.

 

И така кучето е 300 кинта и лекарства за 106 лева.

 

Затова колеги да попитам има ли и други такива случаи при вас.

 

Колегите от Варна имат ли инфо за този пич.

 

Това е всичко което и е дал.

post-128-0-29893800-1357723430_thumb.jpg

post-128-0-55890300-1357723464_thumb.jpg

post-128-0-86152100-1357723476_thumb.jpg

post-128-0-06815700-1357723487_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Той е известен във Варна. Има съставени няколко акта от службата. Доколкото знам вече затвори зоомагазина си срещу Мак-драйв. Иначе в Алфавет се представяше за лекар и че ще открива вет. кабинет, пазаруваше чипове , татуировъчни клещи , ваксини и т.н.

Share this post


Link to post
Share on other sites

В Пловдив като чуем за куче от Варна и започваме да темперираме тестовете за парво и подобни. Този не е Веско Ангелов, който е лекар ама толкова. Във всяко друго отношение е като този.

Share this post


Link to post
Share on other sites

В рамките на 3 седмици 2 ма мои клиенти бяха излъгани от този човек. На едните продаде лабрадорче, което е просто едно улично пале. Момчетата платили 360 лв за него и като разбраха, че са излъгани се натовариха на една кола и го пипнаха този. Нали се сещате, че успяха да си върнат парите. Миналата година още едни клиенти бяха излъгани от този, а преди 2 години още едни. Този е много успешен бизнесмен и просто се чудя как всеки 3-ти потърсил обява в нета за куче попада на този.

 

От друга страна това да е за урок на всички онези, които имат пари и си мислят, че животно се купува ей така по някаква обява. Крайно време е да разберат, че това не е играчка и, че подхода при купуване на животно е съвсем различен.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Май от същия имаме овчарка с корона и гиардия. Кожа и кости беше. Беше с немонтиран чип- изпратиха го по-късно/бил си включен в цената за кучето/.

Практиката с многото постоянно подменящи се телефонни номера не е нова. Имат си и печати на ветеринарни лекари- дори от чужбина. И това е от години.

Share this post


Link to post
Share on other sites

На всеки клиент давам съвети да не купува породисто куче от място, различно от съответния клуб. Плюс да подпише договор за покупко-продажба и да има поне едни 9 дни срок, в който да има възможност да се пренасочи болно животно в клиниката, която обслужва продавача/там продавача ползва поне 20%-ва отстъпка/. Аз такива избягвам да обслужвам.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравейте, колеги!

Някой, който пише в ДОГ.БГ може да пусне там линк към тази дискусия, зада четат хората и да знаят за тези схеми на измама на Веско. Явно той е завзел интернет пространството с изключително много обяви.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Хората се взели кучето на 11,01. от този Веско в някъкво добричко село. От паспорта става ясно ,че същият ден е третирано против бълхи от вет. техник в с. Пастир и за вътрешни паразити от д-р Янко Георгиев в Ямбол.

post-602-0-01397900-1358517143_thumb.jpg

post-602-0-96060100-1358517148_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...