Jump to content


РЕКЛАМИ


D-r Koko

Членове
 • Posts

  2758
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

D-r Koko last won the day on February 15 2018

D-r Koko had the most liked content!

About D-r Koko

 • Birthday 01/06/1973

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Информация за профил

 • Интереси
  неврология, ортопедия, онкохирургия,

Recent Profile Visitors

D-r Koko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

117

Reputation

 1. Търся бебе йорки женско за мои клиенти. Здравословното състояние е от първостепенно значение. Може и да не е от най-дребните.
 2. Свободно от всяка срещната човешка аптека в Турция. Искат рецепта, колкото да знаят какво да дадат. Моят човек се върна вчера от Одрин и ще ходи чак след месец. Хвани някой познат екскурзиант.
 3. Колега, прав си, беше променил цената заради изненадващото покачване цените на материала. Обаче се натрупват желаещи и вероятно ще договори по-ниска цена за алуминия заради по-големите количества. Както и да е. Лисетките ще си ги получиш на лев и пет.
 4. за стоте броя съм съгласен, но разликата от 5 стотинки днес ще я проверя. Аз написах каквото Сашо, човекът който ги прави ми каза. Освен това съм поръчал 200 броя вече.
 5. За връзка във Фейсбук Гравиране без граници
 6. Колеги, мой приятел предлага лисетки на цена 1.05 лв в два размера. Изработени от анодиран алуминий
 7. Продава се френски булдог на 3 месеца със всички ваксини, мъжки, цвят сивокафяв със черна муцунка.
 8. линк към общите изисквания www.pettravel.com/immigration/belgium.cfm
 9. Хематологични анализатори втора ръка предлага Голомехов и идеални условия. Инфузионни помпи в Ибей колкото щеш
 10. Мишо, това че аз мога да променямняма никакво значение в случая. Твои клиенти се местят да жиеят в Пловдив и при преместването кучето си губи паспорта. Стават мои клиенти. Издавам нов паспорт. Ти ли ще го въведеш като редакция или аз? От кога един колега може да редактира въведено в системата куче от друг колега? Ето и нещо по-просто. Развъдник, аз правя първата ваксина на кученцата и имиздавам паспорти, които са разпределени като мои. След това се продават и други колеги ги чипират и въвеждат в системата. Как ще въведат паспорта, след като е разпределен на мое име?
 11. паспорта се губи, собственика отива при друг колега, кой ще нанесе редакция в системата? И ако колегата може да редактира въвеждани от мен данни, кой ще ме защити от злоупотреба?
 12. Хм, сигурни ли сте, че точно за болест от одраскването на котка е заболяването, описано за лекарите? Бълдъза ми и малката ми дъщеря боледуваха от това заболяване и единствения и най-характерен белег бяха силно подутите подмишнични лимфни възли. Болезнени и топли. Естествено имаше леко угнетяване, но то беше свързано с болката и неудобството, което създаваха тези лимфни възли. Докато някъде пак в статии за съвременни опхасни зоонози четох описаните при лекарите признаци, че отговарят на туларемията. Как беше "заешкото отмъщение"!
 13. не се отварят условията
 14. Нещо не те разбирам. Има си точно определен регламент, разликите са в самите страни кои държави те смятат за чисти от бяс и с висок контрол и кои не. Например Швейцария счита България за опасна по отношение на бяс страна, а в същото време Македония чиста. При норвежците е обратно. В Испания номера със малки животни под 12 месеца и придружени с декларации не минава. За повечето от другите страни няма проблем.
×
×
 • Create New...