Jump to content


РЕКЛАМИ

д-р Мартин Бурлаков

Членове
 • Content Count

  1279
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

д-р Мартин Бурлаков last won the day on September 19 2016

д-р Мартин Бурлаков had the most liked content!

Community Reputation

15 Добра

About д-р Мартин Бурлаков

 • Rank
  Почетен Член
 • Birthday 09/09/1978

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

593 profile views
 1. Колеги нещо интересно около хематологичните анализатори.Цени за нови машини. благодаря.
 2. Колеги мои клиенти търсят куче от тези породи. Ако някой има предложения за хубави кучета да пише.
 3. И аз съм за.И в София да е ще дойда. Курса фрии ли ще е или и такса ще има?
 4. За колегите който искат конци да се свържат с колегата Стефчо 0885019779. Аз може и да не идвам затова контактувайте с него и ако искате нещо говорете с него.
 5. Ако кучето е мизерно може да не изкараш и второ подстригване. Ако кучетата са чисти и с не много мазна козина и кожа аз стигам до 5-6 стрижби. Има и друго, че зависи от косъма на кучето-някой меки козини не можеш да ги подстрижеш с нито един ноож освен 1,0 мм.
 6. Очакват се конци за семинара в СЗ. 0 2/0 3/0 4/0 5/0 6/0 PGA,PG,Monofilament. 12 бр-24 или 25 лв/в срок са конците.
 7. Моя клиентка която е в Пловдив търси померан. Колегите от Пловдив който имат информация за развъдник "Рая'' да си кажат мнението. Ако някой има други оферти да сподели.
 8. Здравейте колеги, Поради зачестилите случаи на измамени клиенти с продадени кучета, реших да пиша за тези нови тенденции в продажбата на дом. любимци и да се опитаме да се предпазим от следващи случаи. Моя клиентка поръчва куче Бийгъл от човек от гр.Варна.Името на човека е Веско-само това.Бате Веско намира кучето и го доставя на нашата клиентка във 01,00 часа посред нощ.на нея и е станало странно защо в този ранен час? но е взела кучето.На нея и прави впечатление че въпросния човек звъни от различни телефони- мобилни/минимум 5 знае тя/. С кучето върви и един комплект от лекарства които се плащат отделно. И така кучето е 300 кинта и лекарства за 106 лева. Затова колеги да попитам има ли и други такива случаи при вас. Колегите от Варна имат ли инфо за този пич. Това е всичко което и е дал.
 9. Моя клиентка търси Санбернар .Има ли ?
 10. http://www.blitz.bg/news/article/127249 Развръзката:то се очакваше.
 11. Филипов,развали на човека бизнеса. И като гледам тия неща дето ги продава колегата май са доста използвани,освен ножлето което е пъти по- евтино от 20 лв.
×
×
 • Create New...