Jump to content








д-р Богдан Филипов

Членове
  • Posts

    563
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

д-р Богдан Филипов last won the day on September 22 2012

д-р Богдан Филипов had the most liked content!

About д-р Богдан Филипов

  • Birthday 01/04/1972

Recent Profile Visitors

979 profile views

д-р Богдан Филипов's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. трябваш ми за една консултация. Моя телефон е 0888412765. Как е твоя?

  2. Аз също искам да изразя своята благодарност към Йовко и в частност БАВЛДЖ за предоставената възможност да присъствам на London Vet Show. Впечатлен съм от мащабите и перфектната организация на събитието. Имаше и стари познати от Булветмедика 2012 ако си спомняте лектора на прекрасната лекция за диабета Dr Stijn Niessen - имах удоволствието да го слушам отново. Посетих лекции в в клиничните потоци за дребни животни и коне. Не останах особено впечатлен само от последната ми посетена лекция "Practical use of local analgesia in small animal practice - indications and approaches" Elizabeth Leece. Мисля, че нашия колега д-р Ивайло Папазов я е презентирал тази лекция по-добре!
  3. Здравейте, колеги! Нещо допълнително трябва ли да правим за участието си на Лондон вет шоу? Надя каза, че получила някакъв имейл за баджове и регистрация.Аз не съм получавал такъв имейл, някой от другите спечелили да е получавал нещо подобно?
  4. ИЗПРАЩАМ ВИ ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЕМИНАР КОЙТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В СТАРА ЗАГОРА НА ТЕМА"ТЕХНИКА НА ПОДКОВАВАНЕ И ЗДАРВЕ НА КОПИТАТА: Семинар на тема „Техники на подковаване и здраве на копитата” ще се проведе в Тракийски универитет гр. Стара Загора на 6 април от 10:00 часа Семинарът е с участието на г-н Пол Хелмайер – Президент на EDHV – Първа асоциация на подковачите в Германия и г-н Юрген Готхарт – специалист по биомеханика на копитото, спортно и ортопедично подковаване и първият действащ подковач със защитена научна теза в областта. Двамата водещи специалисти в Европа и света ще презентират по актуални въпроси и техники на подковаването, включително на спортното и ортопедичното. От страна на Alltech ще бъде изнесена презентация за това как чрез храненето може да се въздейства върху здравето на конете и копитата. След презентациите ще има практическа част с демонстрации на подковаване. Семинарът е насочен към собственици на коне, собственици на спортни клубове и конни бази, подковачи, състезатели, ветеринарни лекари и специалисти по хранене. Организира се от Alltech България, Катедра „Ветеринарна хирургия” Тракийски университет, EDHV – Първа асоциация на подковачите в Германия и CEMTEC – консумативи за подковаване, Швеция. Участието в семинара не е свързано със заплащането на такса. За пълна информация относно програмата на събитието, както и за заявяване на участие, моля свържете се с: Надя Куцарова – 0886 450 777; Васил Лисков – 0885 261 628; Офис – 042 601 916, e-mail: vliskov@alltech.com -- Roza Stefanova Office Manager Bulgarian Equestrian Federation tel: +359 2 986 53 99 fax: +359 2 988 44 06 mobile: +359 878 434 276 web: www.horsesportbg.org e-mail: rstefanova@horsesportbg.org
  5. Той е известен във Варна. Има съставени няколко акта от службата. Доколкото знам вече затвори зоомагазина си срещу Мак-драйв. Иначе в Алфавет се представяше за лекар и че ще открива вет. кабинет, пазаруваше чипове , татуировъчни клещи , ваксини и т.н.
  6. Според мен липсата на чип обезсмисля издаването на международен паспорт, тъй като с този паспорт ще може да пътува всеки подобен заек.
  7. Някой от Варна ще пътува ли в събота сутринта ? Търся 1 място за мен може и с моята кола, ако има желаещи.
  8. Прототипът на съвременните автомобилни гуми е създаден от шотландския ветеринарен лекар John Boyd Dunlop през 1889 г., като направил гуми на триколката на сина си. http://en.wikipedia.org/wiki/John_Boyd_Dunlop
  9. Игубено куче на наш клиент - Българско овчарско (черно-бяло) , женско на 1 година , чипирано (939000010133639). Ако имате някаква информация може да пишете тук или да се обадите на нашите телефони. Благодарим предварително !
  10. Поздравления за организацията и лекторите ! Аз лично останах много доволен от семинара, Мисля, че това беше и общото мнение.
  11. http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/videos/video/1947910737-Obshtina_plashta_kastratsiya_na_kucheta_te_pak_se_razmnojavat.html
  12. Честно казано ми омръзна да чета свободни съчинения на недоразбрали "журналисти".
  13. Здрасти колега ! Не искам да ти се бъркам в работата , но не е лошо да намалиш малко размера на снимките, които пускаш (както беше помолен от администратора на форума), а също така и да сравниш цените с пазарните на нещата , които пускаш за продажба - освен ако не притежават качества , за които не си споменал. Например халка за бик - тук 6.00 лв , закрутка немска - тук - 14.40 лв. Иначе нищо лично и успех в продажбите ! P.S. Това , което е постнато на първата снимка не е зевник , а закрутка .
×
×
  • Create New...