Jump to content








D-r Koko

Членове
  • Posts

    2758
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    58

Everything posted by D-r Koko

  1. Търся бебе йорки женско за мои клиенти. Здравословното състояние е от първостепенно значение. Може и да не е от най-дребните.
  2. Свободно от всяка срещната човешка аптека в Турция. Искат рецепта, колкото да знаят какво да дадат. Моят човек се върна вчера от Одрин и ще ходи чак след месец. Хвани някой познат екскурзиант.
  3. Колега, прав си, беше променил цената заради изненадващото покачване цените на материала. Обаче се натрупват желаещи и вероятно ще договори по-ниска цена за алуминия заради по-големите количества. Както и да е. Лисетките ще си ги получиш на лев и пет.
  4. за стоте броя съм съгласен, но разликата от 5 стотинки днес ще я проверя. Аз написах каквото Сашо, човекът който ги прави ми каза. Освен това съм поръчал 200 броя вече.
  5. За връзка във Фейсбук Гравиране без граници
  6. Колеги, мой приятел предлага лисетки на цена 1.05 лв в два размера. Изработени от анодиран алуминий
  7. Продава се френски булдог на 3 месеца със всички ваксини, мъжки, цвят сивокафяв със черна муцунка.
  8. линк към общите изисквания www.pettravel.com/immigration/belgium.cfm
  9. Хематологични анализатори втора ръка предлага Голомехов и идеални условия. Инфузионни помпи в Ибей колкото щеш
  10. Мишо, това че аз мога да променямняма никакво значение в случая. Твои клиенти се местят да жиеят в Пловдив и при преместването кучето си губи паспорта. Стават мои клиенти. Издавам нов паспорт. Ти ли ще го въведеш като редакция или аз? От кога един колега може да редактира въведено в системата куче от друг колега? Ето и нещо по-просто. Развъдник, аз правя първата ваксина на кученцата и имиздавам паспорти, които са разпределени като мои. След това се продават и други колеги ги чипират и въвеждат в системата. Как ще въведат паспорта, след като е разпределен на мое име?
  11. паспорта се губи, собственика отива при друг колега, кой ще нанесе редакция в системата? И ако колегата може да редактира въвеждани от мен данни, кой ще ме защити от злоупотреба?
  12. Хм, сигурни ли сте, че точно за болест от одраскването на котка е заболяването, описано за лекарите? Бълдъза ми и малката ми дъщеря боледуваха от това заболяване и единствения и най-характерен белег бяха силно подутите подмишнични лимфни възли. Болезнени и топли. Естествено имаше леко угнетяване, но то беше свързано с болката и неудобството, което създаваха тези лимфни възли. Докато някъде пак в статии за съвременни опхасни зоонози четох описаните при лекарите признаци, че отговарят на туларемията. Как беше "заешкото отмъщение"!
  13. не се отварят условията
  14. Нещо не те разбирам. Има си точно определен регламент, разликите са в самите страни кои държави те смятат за чисти от бяс и с висок контрол и кои не. Например Швейцария счита България за опасна по отношение на бяс страна, а в същото време Македония чиста. При норвежците е обратно. В Испания номера със малки животни под 12 месеца и придружени с декларации не минава. За повечето от другите страни няма проблем.
  15. В момента единствено плащаме членски внос за да имаме право да работим. Така е по закон.Тук там някой решен проблем между колеги или колега с външен фактор. Проформа контрол върху регистрацията на практики. Спорадични предложения до контролни органи, държавна администрация и правителство. Естествено без успех. Това е за жалост реалността. Но смятам, че предложението ще има директна полза за нас, защото от една страна ще ползваме ресурс по правилно предназначение, от друга при желание вече има възможност за опит за промяна от вътре на съюза. А реорганизацията е възможна единствено по този начин. Отвън няма начин.
  16. Колеги, Председателя на БВС ме помоли утре на събранието да изкажа предложение от името на ръководството на Българския ветеринарен съюз, новоизбрания Председател на Управителния съвет на БАЛВДЖ да стане със статут на зам председател на БВС. По този начин ще има взаимна изгода, като от една страна съюза ще използва опита и рутината на асоциацията в областта на непрекъснатото обучение, съветвайки се с нея при планирането, организацията и провеждането на бъдещата акредитициона програма за всички колеги, а от друга асоциацията ще може под формата на взаимна организация на семинари и конгреси да използва до сега неупотребявания фонд непрекъснато обучение и да увеличи броя на лекторите или да си позволи по-скъпо платени такива. Поради здравословни проблеми на член от семейството ми, няма да мога да присъствам лично и моля ако е възможно това предложение да бъде разгледано.
  17. Аз си купувам от стоматологичните дрогерии, взимам по-дългите и пасват идеално
  18. търсиш такива със далечно фокусно разстояние, че да можеш да работиш с изпънати нормално ръце и зрително поле поне 7см
  19. http://www.ebay.de/itm/Mikromotor-Micromotor-35K-RPM-Handstuck-Dental-fur-Labor-Zahntechnik-Marathon-/311357586268?hash=item487e5bbb5c:g:xLIAAOSwqu9VUG5g това ще ти свърши работа, пак работи с борчета, но и оригиналните юнити са подобни
  20. Колеги, от къде мога да си намеря Стезолид или друг диазепам за ректално приложение?
  21. Към него имам и кинескопен чернобял монитор, който никога не съм ползвал. Ако някой го поиска ще му го дам.
  22. Продавам стар руски ехограф, който ползвахме за диагностициране бременност и проблеми в пикочния мехур на малки кученца и котки. Сондата е 5мгхц. Бачка. Цена 499 лв.
  23. Каквото и да е за котки! Спешната медицина при тези животни ни куца яко. Факт.
×
×
  • Create New...