Jump to content








д-р Мартин Бурлаков

Членове
  • Posts

    1279
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Everything posted by д-р Мартин Бурлаков

  1. Колеги нещо интересно около хематологичните анализатори.Цени за нови машини. благодаря.
  2. Колеги мои клиенти търсят куче от тези породи. Ако някой има предложения за хубави кучета да пише.
  3. И аз съм за.И в София да е ще дойда. Курса фрии ли ще е или и такса ще има?
  4. За колегите който искат конци да се свържат с колегата Стефчо 0885019779. Аз може и да не идвам затова контактувайте с него и ако искате нещо говорете с него.
  5. Ако кучето е мизерно може да не изкараш и второ подстригване. Ако кучетата са чисти и с не много мазна козина и кожа аз стигам до 5-6 стрижби. Има и друго, че зависи от косъма на кучето-някой меки козини не можеш да ги подстрижеш с нито един ноож освен 1,0 мм.
  6. Очакват се конци за семинара в СЗ. 0 2/0 3/0 4/0 5/0 6/0 PGA,PG,Monofilament. 12 бр-24 или 25 лв/в срок са конците.
  7. Моя клиентка която е в Пловдив търси померан. Колегите от Пловдив който имат информация за развъдник "Рая'' да си кажат мнението. Ако някой има други оферти да сподели.
  8. Здравейте колеги, Поради зачестилите случаи на измамени клиенти с продадени кучета, реших да пиша за тези нови тенденции в продажбата на дом. любимци и да се опитаме да се предпазим от следващи случаи. Моя клиентка поръчва куче Бийгъл от човек от гр.Варна.Името на човека е Веско-само това.Бате Веско намира кучето и го доставя на нашата клиентка във 01,00 часа посред нощ.на нея и е станало странно защо в този ранен час? но е взела кучето.На нея и прави впечатление че въпросния човек звъни от различни телефони- мобилни/минимум 5 знае тя/. С кучето върви и един комплект от лекарства които се плащат отделно. И така кучето е 300 кинта и лекарства за 106 лева. Затова колеги да попитам има ли и други такива случаи при вас. Колегите от Варна имат ли инфо за този пич. Това е всичко което и е дал.
  9. Моя клиентка търси Санбернар .Има ли ?
  10. http://www.blitz.bg/news/article/127249 Развръзката:то се очакваше.
  11. Филипов,развали на човека бизнеса. И като гледам тия неща дето ги продава колегата май са доста използвани,освен ножлето което е пъти по- евтино от 20 лв.
  12. Няколко снимки. Отстраняване на тумор. Цени на услугите в Белгия . Творение на колега.
  13. Из форума на nalov.bg: Tzara: Калцият се възприема масово като прахче от което кучетата почти задължително имат нужда допълнително. Калцият е метал... .който трябва задължително да е в баланс със много други вещества в организма. Най-важните са фосфор и витамин Д. Когато нивата са завишени се нарича хиперкалцемия, а при занижени хипо..... Ако има завишени нива организма отделя по-голямо количество хормони които да го разграждат вкл. и от костите и именно тогава на пръв поглед нелогично се губи костна маса. високите му нива могат да предизвикат доста проблеми като калцификати в кръвоносната система, промяна в поведение, запек и мн. др. По-добрите нива са леко под нормата, а не леко над! Даването една-две дози седмично разбира се не е проблем както и ако не се дава....това количество е символично! Ако нивата са леко завишени обаче е увреждащо!!! Преди ветовете казваха 10дни даваш 10почиваш ...сега са минали на ден даваш два-три почиваш! Е, трябва нещо да препоръчват и продават. Имах един приятел на който му продадоха голяма кутия и той я купи от неудобство без да дава нищо. След около месец вета пипал лапите на кутрето и казал "Кво ше кажеш за ефекта от таблетките"!!?? Разбира се когато нивата и съотношенията са наистина проблемни калции и др. се препоръчват ежедневно! Но само след кръвни изследвания и цялостен точен анализ на общото състояние на животното. Надписа на кутията че неможе да се предозира ми е странен, неправилен превод, неконтролирано твърдение с цел продажба и т.н. Любопитно ми е кой е автор на това твърдение. Може би се има впредвид че неможе да се даде повече от една таблетка.........ако може снимка да го преценим заедно! Не давайте обаче калции и синтетични витамини без да е доказано категорично че са необходими чрез изследване. Може да навредите!!! На здраво куче синтенични добавки не се дават. Много лекари си ги препоръчват на всеки, но НЕ Е правилно! Дозировката 10даваш 10недаваш е несериозна-или има нужда или няма. Или пък 10дни се нуждае а другите 10 дни не??? ДЕМЕК НИЩО КОНКРЕТНО
  14. Неприятно е .Човека станал на 71 год. и още работи.Вместо да отиде да си гледа старините .
  15. Колеги и аз реагирам първично като българин-"вдигат таксата ,явно някой иска да гушне кинти от схемата". Всички са прави: един няма пари,друг време,трети не харесва лекторите,и т.н..Най -много от конгресите харесват контакта с колегите и след семинарните мероприятия. Стефан е най -прав.Ние сме си виновни за положението в което сме.Нито Бойко нито който и да било. Аз от днес започвам всеки ден да слагам по 2 лева в една касичка и до времето за конгреса ще ги събера. Като се замисля не е за изпускане конгреса. Благодаря.
  16. Бондокова цените на мак доналдс в БГ са по високи от УСА и Англия. А на СЛ.БРЯГ са двоийни,.Това е БГ. Мисля че за много хора Конгреса е лукс. На мен лично 3 дни ми излизат около 500 лв.Сега като сложим и още 150=650 лв.Честито май по конгресено време ще имам неотложен ангажимент.
  17. Хараланов знае как си отпускам крака,чак мен ме дострашава някога.
  18. Аз като любител /съзтезател/ съветвам да се кара бавно и внимателно.И да не се употребява алкохол преди да се качим зад волана. Грозни гледки!!!!!!!!
×
×
  • Create New...