Jump to content


РЕКЛАМИ

Recommended Posts

Това е петиция срещу задължителното членство в БВС, не срещу БВС, а срещу задължителното членство. След като подпишете петицията, ще получите е-мейл за потвърждаване на подписа .

 

http://www.peticiq.com/sreshu_zadaljitelno_bvs_chlenstvo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Много слугинска ми се вижда тази "петиция" пък и голяма част от нещата са изсмукани от пръсти.Когато се подеми въпроса за стажа и управитела винаги питам дали някой иска да го лекува хуманен лекар току що слязъл от студентската банка.Според мен главната задача на една съсловна организация е издигането на членовете професионално и финансово,като пред мен пример са адвокатите,архитектите и строителните инжинери.Питайте някой сега завършил юрист какви са шансовете да стане адвокат- да 10 години клонят към нула ,освен това минималните цени на адвокатите излизат в държавен вестник.Сина ми е строителен инжинер дори асистент в УАСГ но ще може да кандидатства за член Камарата на инжинерите/задължително условие за да подписва проекти/ след 5 години стаж по специалноста и ако има свободни места ще го приемат и ще може да проектира самостоятелно,минималните цени се определят от камарата им законно и за да не се прави дъмпинг всеки проект се заверява от председателя на съответната областна камара след предоставена фактура за платен хонорар.Примери много и все на гилдии които са напред.След като не можем да членуваме заедно участъкови и дребни животни как ще членуваме заедно частни и проверяващи ,агне и вълк в едно стадо.

Не мисля ,че е етично да се пуска от всички нас петиция ,защото аз се имам за част от VVC.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

д-р Грозданов,

 

слугинска на кого??? Аз пуснах тази петиция и ако ме наричаш слуга на някого трябва да си готов да седнеш срещу мен ида дебатираме, точно на кого съм слуга. Защо е нужно да обяснявам, че това не е петиция срещу БВС. Примерите ти с други браншове не са на място. БВС обслужва само опреден интерес и когато ДПП отпадне като плащане, БВС само ще се разтури.

Относно стажа, гледаш в много погрешна посока. Не разбрахте ли, че стажа като времетраене е пуста работа. Въпроса не е в стажа е в квалификацията. Това е обаче друга тема. Не е неетично, че под Петицията стои VVC Форум, защото тази Петиция е обсъдено с доста членове от форума предварително, а и това не те ангажира да се подпишеш. При тези петиции са важни подписите, но така или иначе трябва да има и автори, затова си позволих да впиша VVC Форум, като част от мислещата и креативна ветеринарна колегия .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Редактирах авторството на Петицията зада не се чувства някой засегнат и подведен.

=D> =D> =D>

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://mail50.abv.bg/app/servlet/getdata?fid=10&mid=13118541266&eid=2&charset=UTF-8&ac=s&fn=

ето и още нещо,по темата,а темата е много важна за нас,практикуващите с дребни животни.Съгласен съм напълно с Йовко,сега трябва,бързо да се набавят необходимите 200 подписа.

Share this post


Link to post
Share on other sites

в една македония е задължително членството в съсловна организация и нямаш право да работиш. не знам какво сте се запнале че ще стане различно.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...