Jump to content








dr grozdanov

Членове
  • Posts

    515
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    18

dr grozdanov last won the day on July 26 2017

dr grozdanov had the most liked content!

About dr grozdanov

  • Birthday 07/03/1964

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профил

  • Интереси
    Особен интерес прявявам към очните болести където мисля,че съм извършил първата катаракта с имплантация и поведенческите проблеми.

Recent Profile Visitors

1191 profile views

dr grozdanov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

31

Reputation

  1. Ако сте получили най общо нещо от ОККПЕ можете да се жалвате на НККПЕ . Бихте могли да се свържете с Председателя на НККПЕ на тел в сайта на БВС и да се разберете какво правите . Успех . Последното не е иронично .
  2. Диагноза чрез лечение . За съжаление и нас рядко ни лекуват с диагноза
  3. Благодарение на д-р Хараланов търся бабезии /има много / . Това откритие е много интересно . Благодаря
  4. Колеги , имам клиенти които имат нужда от сартификат за генно изследване . Бихте ли помогнали за лаборатория ? Благодаря .
  5. Благодарности на Професора от нашия екип . Изключително полезна и на ниво информация . Обогатени сме с много нови диф. диагнози . Отговорихме си на въпроси които си задавахме С една дума много полезно. д-р Грозднов jr.
  6. Благодаря на всички . Купих от предложения от колегата Митев човек . Благодаря отново .
  7. Колега , апарата ми е 20 кV , Не знам какво ми трябва . Помогни с предложения и предположения . Благодаря . 0897990711 ми е телефона .
  8. Колеги , търся да купя защитни престилки за работа с рентгенов апарт .
  9. колеги , търся малко дакелче за мои близки .
  10. Колеги , търся за клиент бял лабрадор и за друг голдънче .
  11. ОТНОСНО BG02VPMПРЕДПОЛАГАМ , ЧЕ НЯМА ДА СТАНАТ ЗАКОННИ ЗАЩОТО ПО РЕГЛАМЕНТ ТОЗИ ПРЕФИКС Е КАТО ПО ISO . ЗА БЪЛГАРИЯ Е BG 100 КОЕТО СИГУРНО СЪКРАТЕНО BG 01 .
  12. По Регламент на ЕС е така пък и мисля , че не би следвало да сме против .От тук нататък би следвало само ние да имаме достъп до законни чипове и паспорти . Разликата е 10 знака . В отговор на колегата Василев никъде . Тука би следвало да поискаме обхвата на получаваните от нас паспорти и чипове от складовете директно да отива в БАБХ за да не може складовете да продават паспорти и чипове .
  13. Колеги , знаете ли дали някъде в България са задължителни лисетките?
  14. Работя с Община Търговище по проблема с безстопанствените кучета . Скоро бях на среща на която се обсъжда възможността за платена от Общината кастрация . Помня , че някой беше писал , че някъде са започнали но съда ги е спрял . Ако се сещате или имате нещо по въпроса пишете . Освен това чух , че в Силистра са оперирали човек от дирофилария , ако има нещо по въпроса в местни сайтове може ли колегите да го качат .
  15. По глава трета-смятам , 1. не се отбелязва важността на чипирането не достигнем ли поне 90 % чипиране и регистрация на КЧ няма смисъл от поставяне на задачи 50 % и 70% пълнене на каца без дъно .2.много е тромава процедурата 7 дни търсене на стопанин пак залавяне в приюта 80% с упойка скъпо и не добре за животните.3.смятам за важно , а и законно на всякъде да се пише РВЛ и ВЛЗ ,защото най малко от така формулирания текст се изключват клиниките 4.с така написания текст управителя на приюта избира ВЛЗ това е предпоставка за корупция трябва да се прецизира.5.според чл40в на ЗЗЖ стоят 24 часа след операцията това значи регистриран стационар или може в приюта?6.ценоразписа да е съобразен с единния наш такъв като долна граница. имам и много предложения по редакцията на текста но ще бъде сложно да го направя тук .Опитах да пиша върху теста но не стана ако може да си пишем там предложенията ще бъде супер.
×
×
  • Create New...