Jump to content


РЕКЛАМИ

adelchev

Членове
 • Content Count

  326
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

adelchev last won the day on May 12 2020

adelchev had the most liked content!

Community Reputation

12 Добра

About adelchev

 • Rank
  Почетен Член
 • Birthday 04/30/1961

Информация за профил

 • Интереси
  всичко което повишава адреналина

Recent Profile Visitors

1000 profile views
 1. С пожелание за успех на това начинание!
 2. Поздравление към организаторите на семинара. Мисля ,че спокойно вашето семейство може да бъде номинирано за ,„будителите в сферата на ветеринарната медицина“. Присъствал съм на всичките семинари , организирани в Пловдив , но считам ,че този беше лично за мен най-добрия. Причините са : -подбора на темите за менежиране на болката. - невероятните лектори които бяхте поканили Пожелавам ,следващият ви семинар да не може да се събере в тази зала. Поздравявам и д-р Влади Кирилов за презентацията която направи. Смятам , че с неговите качества , политиката и изкуството в България са загубили много ,за щастие на ветеринарната медицина.
 3. Хайде ,че ще забравим вече за какво ставаше дума.
 4. Имам желание да си купя такъв и ако споменете цената , ще разбера дали имам и възможност.
 5. Моята оценка за семинара: Плюсове 1.Цената на семинара беше една и съща независимо от входното ниво на знания . В противен случай признавам си , от мен щяха да искат двойна такса. Нямам вина за това ,че времето по което учих паразитология , Анаплазмозата беше описана само за селскостопанските животни , а Бартонелите се смятаха за лиготия. 2.По много достъпен начин представена , с много подходящо темпо , за да може човек да вникне в материята и възможности за дискусия по време на презентацията. 3.Презентация на родният ми език ,която не изисква допълнителна енергия на мозъка ми за превод и избягване на много двусмислия при симултанен превод. 4.Събран и презентиран световният опит по темата. 5.Много добър избор за място на провеждане на семинарите , където човек се зарежда теоретически по определени теми и едновременно с това не излиза от атмосферата на практиката. Възможност човек да се докосне до добри практика , към които да се стреми да доближи. 6.Отлична атмосфера за професионални дискусии в почивките. 7. Кетъринг на ниво. В българският вариант се включва и алкохол за което съжалявах ,че бях пристигнал с кола. Нищо , следващият път ще съм с влака. Професоре , няма да ти спестя и някои забележки. За хубаво или лошо , но Йовко ни разглези при този род мероприятия , да получаваме презентацията и на електронен вариант. Това ми дава свободата и спокойствието ,ако искам да си водя записки , ако искам да слушам лекцията или да зяпам в някоя хубава колежка / господ ни дал бол в това отношение/ и накрая пак да има място от където да си направя справка по темата. Така че за по-старичките и лекцииката ,че точно сега установявам ,че един от слайдовете нито съм го снимал ,нито съм го записал / мамка му , ето затова съм се зарекъл да не сядам да красиви колежки/.
 6. "Събрали сме се без да се желаем ,заради това ще се търпим докато се унищожим !" д-р Петър Петров
 7. Включвам се към областната колегия на БВС-Пазарджик да подпомогнем колежката.
 8. Воден стерилизатор -60лв. Не е използван. Работи. Ултарвиолетова лампа ЕМИТА VP-60- 60лв. Полска. Ползвана. Работи.
 9. Машината е на възраст 5г. , 1600проби и работи перфектно. Причината да е продавам е че имам смесена практика която изисква ПКК и на селскостопански животни. За съжаление този модел прави ПКК само на кучета и котки , докато за другите животни не разделя Левкоцитите. Цената е 4 000лв. Атрактивното в офертата е броя на изследваните проби за тези 5г. , което образно казано е да продаваш кола на 5г. и изминати реални 10 хил.километра. И така колеги , който разбира тук се спира. Чакам обаждания до изчерпване на наличните количества.
 10. Установявам ,че програмите са многобройни ,но най-общо са две групи: - такива които са он лайн. - и такива които си ги записваш на компютъра. Цената на първите е многократно по-висока и има и годишна такса за ползване. Срещу тази цена обаче информацията която качваш / имам предвид счетоводната част / не може да бъде проверена при едно евентуална визита на данъчните до кабинета и извзимане на компютъра за проверка ,което е в правомощията им. Та въпроса ми е правилно ли разбирам от къде идва тази разлика в цената на тези програми?
×
×
 • Create New...