Jump to content








Кучета изядоха английска гражданка


Recommended Posts

Сигурно все от някъде сте чули тази новина,но за мой" късмет "аз бях там......Видях,как една жена беше разкъсана от кучета,които са обаче бездомни само по смисъла на думата-"без дом"

Как, неспазвайки закона за регистрация и идентификация,твоите кучета убиват и ти оставаш чист....

Я ако беше някой съвестен гражданин като Маргарет Ан Гордън/мир на праха и/,която единствена от всички е плтила данъка на своето куче?Ако нейното куче беше ухапало някой?Ще ви отговоря-то вече не е бездомно,има си стопанин-има доказателства-чип,данък,паспорт с куп ваксини...................

Ето затова колеги-НЯМАШ КУЧЕ,НЯМАШ ПРОБЛЕМИ-никави доказателства,нищо че спи в твоята къща и яде оттвоя хляб-то е бездомно.

От тук нататък-какво правим??????????? :D

Link to comment
Share on other sites

На база на свидетелски показания за да се определи собственика, този човек се осъжда за непредумишлено убийство и компенсации на близките. Животните въпреки, че нямат вина явно са асоциални и трябва да се евтаназират. Така трябва да бъде.

Link to comment
Share on other sites

Мисля,че беше вторник,към 14.00часа-още не бяхме си тръгнали/с.Недялско,където се случи трагедията,е участъка на моят съпруг/Настана суматоха,дойдоха линейки,полиция,но осемте кучета,които са я нападнали,вече я бяха оглозгали до кръста.Докато е викала са излезли комшиите,но докато намерят с какво да се предпазят от осверепелите псета,вече е било късно.

Link to comment
Share on other sites

Колежке,вие сте може би единствения вет.лекар присъствал на събитието.Какви бяха кучетата?Имаха ли стопани?

Моята изненада беше голяма.Работил съм 5 години в една немска фондация с бездомни кучета,в армията съм бил водач на служебно куче,но не мога да си обясня случилото се.

Моля помогнете с повече информация!

Link to comment
Share on other sites

Разбира се,че ще ви се види странно!Улично куче не вярвам,че може да нападне и да убие човек!

В случая отново кучетата не са бездомни-бездомни кучета има само в града,на село няма такива-ловците убиват всяко куче,което не познават на кого е.

Тя е нападната от 8 броя кучета,които са:питбулка с поколението си и още няколко мелеза,естествено собственост на частен стопанин,земеделски производител,който си е разположил зем .техника на пътя и ползва кучетата да му пазят инвентара.Тези кучета се хранят с мърша-той гледа телета,крави,прасета и хвърля всяко умряло животно на тях.Хората не минават край тях,но англичанката му е комшийка и няма как да не мине.Хапани са хора многократно,тези кучета преди месец бяха удавили и изяли каракачанска овчарка.

Предполагам,че всичко е станало заради куче/може би разгонена женска-и аз не знам/.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...