Jump to content








д-р Светослав Христов

Членове
  • Posts

    934
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    17

д-р Светослав Христов last won the day on August 12 2015

д-р Светослав Христов had the most liked content!

About д-р Светослав Христов

  • Birthday 04/30/1981

Recent Profile Visitors

1703 profile views

д-р Светослав Христов's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

30

Reputation

  1. Помолиха ме да пусна обявата: Приюта в гр. Добрич търси да назначи ветеринарен лекар. За контакти: Мария Великова - 0887931441
  2. След като около 10 пъти го видях във Фейсбук накрая не се стърпях и попитах за подробности, обаче не получих такива от екипа на клиника Нова??? А иначе предолагам кучето е със спинално ходене.
  3. arthrodesis:anesthesia lab.pages.zipЗа трета поредна година имаме удоволствието да ви поканим на уоркшоп, организиран от Ветсървиз, който тази година отново ще бъде комбинация от ортопедична и анестезиологична част. Локацията и организаторите са добре познати, така че заповядайте. Поради различните тематики през двата дни по желание може да се участва само на една от двете части или двама колеги от една и съща практика да разделят участието си през двата дни. Таксата за участие е 540 лв с ДДС за двата дни или 300 лв с ДДС за един от двата дни. Заявка за участие трябва да направите на моят телефон - 0883599317 или на този на Иво Папазов - 0886846352 Прилагам програма и флаер на събитиетo д-р Светослав Христов
  4. На мен ми се слуша неврология както от клинична така и от хирургическа гледна точка.
  5. http://ortopedieveterinara.ro/site/congres-ortopedie-si-imagistica-veterinara.php В предконгресния ден има уоркшоп за TTA Rapid и базисна артроскопия.
  6. С цел да подобрим практическата част тази година решиме да поканим още един инструктор за лабораторните упражнения. Рдвам се че своя опит ще сподели доцент Зихни Мутлу от катедрата по хирургия към университета в Истанбул. Зихни е родом от Търговище но от много време живее и работи в Истанбул.
  7. Препоръчвам рзвъднкика. Развъдчика е много сериозен
  8. http://amvac.ro/congres-amvac/2013/ Някои от лекторите, които наистина нямат нужда от представяне - Майк Уилърд, Луис Тело, Лоурън Финджи.
  9. Ендодонтско лечение на зъбни канали и изграждане на коронки за уоркшопа с Камил Стоян , а за екзотични -диагностика при различни заболявания и диференциална диагноза при птици, оперативни техники при влечуги , земноводни и птици-Dystocia ,Salpingectomy ,Ovariosalpingectomy,Prolapses и др. Заболявания при чинчилите диагноза диференциална диагноза и лечение. Може и много други неща като например манипулации при птици и влечуги предполагам ще ги интересуват колегите .Спешна медицина при екзотичните и т.н. Д-р Тодоров (ОВК)
  10. При нас има намерен мъжки Кокер. Докаран е вчера с черепномозъчна травма и проптоза на едното око, след като е бил ударен от кола. Днес е в добро общо състояние, но му издирваме собствениците.
  11. http://www.capital.bg/light/lica/2012/07/04/1859218_na_chetiri_ochi/
  12. Ето и програмата за семинарната част на работната среща: 1. Клиничен случай на мултилигаментна травма на колянната става при куче - д-р Христо Николов 2. Рентгеногарфия на частите на скелета- имаме ли какво да подобрим? Моят избор за фиксация на пациента – техника „свободни ръце”. Схеми за седация /анестезия за рентгенографско изследване - д-р Владислав Златинов 3. Открита дискусия за седация на пациенти при рентгенографско изследване - водещ д-р Ивайло Папазов 4. Чести грешки в ортопедичната ни практика - д-р Светослав Христов
  13. Бих искал да поканя всички желаещи да членуват в Българската асоциация по ортопедия и травматология на първата ни работна среща на 31.05.2012 в 9.00 часа в международния дом на учените Жулио Кюри. Целта на срещата е да обобщим идеите, целите и ползите на тази асоциация. След това ще има кратка семинарна програма от няколко малки презентации на колеги. Всички, които желаят да представят клиничен случай или кратка презентация по време на семинарната част нека да ми изпратят заглавия на тема или клиничен случай.
×
×
  • Create New...