Jump to content


РЕКЛАМИ

ivaynanay

член
 • Content Count

  1405
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

ivaynanay last won the day on October 6 2017

ivaynanay had the most liked content!

Community Reputation

3 Неутрална

About ivaynanay

 • Rank
  Почетен Член
 • Birthday 10/26/1966

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.rvs-ruse.com
 • ICQ
  35690743

Информация за профил

 • Интереси
  Лабораторни изследвания
 1. Колега Колев! Каква приятна изненада! Много ти благодаря за огледалцето! Какво ти дължа?
 2. Доколкото разбирам, въпросните промени в ЗВД са направени от новия закон за Агенцията по храните. Явно, че ще се прави някаква пререгистрация. Добре поне, че ще е безплатна.
 3. Какво значи официално? С придружително писмо? С изходящ номер? Хора, това е излагация! Регламент 1774 се цитира 18 пъти! От 2009 е заместен с нов регламент! Защо се връзвате?! Това чудо изобщо не трябва да се обсъжда. Какво НВМС, какво РВМС - нали няма да ги има съвсем скоро?
 4. Защо изобщо се занимавате с тази глупост? Това нещо е от 2009 година. 18 пъти се споменава регламент, който от 2009 г. е заменен от друг регламент! Кой ги разпространява тия неща? Как може да се коментира нещо, което не е получено по официален път - с придружително писмо, с входящ-изходящ номер? БВС влиза в някакъв сценарий, в който не трябва да влиза.
 5. Не е спам, темата е интересна. А Пенсионер е по класификацията на д-р Бондокова!
 6. Списанието се издава от НВМС. БВС ще има, защото го изисква OIE. A Бащавелов просто се забавлява. Убива времето до пенсия.
 7. Това нещо циркулира от поне една година с различни заглавия. Някой знае ли кой е автора? Защото според мене това е вече неактуален проект, ако някога изобщо е бил актуален. Най-малкото защото в него става дума за НВМС, а от 01.01.11 НВМС няма да има. Нито е гледан в министерството, нито е одобрен, хич пък не е стигнал и до парламента. Откъде идват тия анонимни кьорфишеци?
 8. Новият президент на BVA Кога ще имаме такава перспектива и при нас - четвърто поколение ветеринарен лекар! Ние предпочитаме да започваме на ново и на чисто всеки 10 години!
 9. Това интервю може да събуди само усмивка. Изглежда нещо на Джиев не му върви, та е решил да си направи малко PR. Аман от "експерти"!
 10. Това със задния двор ми напомня приказките около спирането на ваксинацията срещу КЧС. Пак се говореше за апокалипсис. Какво стана? Точно нищо. Как така няма пари в държавата? Нали има договор и свършена работа? Аз съм учуден на подобни разсъждения.
 11. Да разбирам, че протести няма да има? За антракса няма да се вземе становище? Най-малкото е редно официално да се попита защо не се обявява антракс в Париж, след като колегията беше обвинена в мързел, некомпетентност, а лично министъра искаше да взема дипломата на ветеринанрния лекар от ямболско.
×
×
 • Create New...