Jump to content


РЕКЛАМИ


д-р Кънчо Христов

Членове
 • Posts

  87
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

д-р Кънчо Христов last won the day on May 9 2019

д-р Кънчо Христов had the most liked content!

About д-р Кънчо Христов

 • Birthday 11/19/1987

Contact Methods

 • Skype
  kancho_87

Recent Profile Visitors

839 profile views

д-р Кънчо Христов's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputation

 1. образна диагностика и вътрешни са отворени за нерегистрирани потребители. Други не видях но може да има и още.
 2. Мое приятелче си търси Тактик. Ако някой има останали литри изкопува ги на добри цени.Тел 0877911848
 3. За тези които няма да могат да присъстват надяваме се че ще побликувате нещичко във форума
 4. В момента с един приятел програмист разработваме много интересна програма за ветеринарни клиники и кабинети. Самата програма е по модел на западните хуманни бази данни. Върви за жалост много бавно че го правим в свободното си време а то все не стига В момента в който стане нещо читаво ще се похвалим.
 5. Използвам направени от мен таблици на Ексел и ми вършат страхотна работа. Инъче съм пробвал не една и две програми но поне на мен не ми вършат работа по една или друга причина. Предимството на таблиците е че правиш супер лесно архивни копия, можеш да ги променяш според твоите изисквания и работата с ексел е повече от елементарна.
 6. Може да не е тук мястото да пиша, но ще пътувам с кола от бургас за семинара и си търся компания Който иска нека да се обажда 0877911848
 7. http://dox.bg/files/dw?a=a463d7113c Този е готин дано да ти хареса
 8. "Закупувайки нашите микрочипове, в комплекта ще се съдържа карта..." Може ли да се регистрират каквито и да е микрочипове, независимо от къде са закупени?
 9. Интересна ми е темата за запушените котета от 3-4 дена в тежко състояние. Определено има тънкости и много неща могат да се кажат. Все се намира по някоя умираща такава поради нехайство от стопаните. И все пак в ловния сезон може да се каже дума две за прободен/разкъсан гръден кош при кучетата.
 10. Чудя се ДНК - анализаторите за хора дали няма да свършат работа ... ако някой има познати в криминална лаборатория може да се пробва.
 11. Това за стажа на управителя вече факт ли е или се чака одобрението му и прилагането му в закона?
 12. Стар вентилатор, дървена кутия (или малко дървени плоскости), няколко гайки и парче пвц. Разбира се и няколко бири и сръчни приятели Така сглобената центрофуга за 4 - 5 мин отделя седимент от урина и съм го тествал с плазма но не и серум. като за без пари си върши чудна работа.
 13. Aко не се чете значи имате по стара версия на Word.
×
×
 • Create New...