Jump to content








d-r Maria Antonova

Членове
  • Posts

    243
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by d-r Maria Antonova

  1. д-р Мария Антонова Ветеринарна амбулатория "ИлВет" - Ловеч
  2. Адмирации за всички, участвали в организацията на семинара. И си чакам диска.
  3. Бавен ми е нета.Сори,не видях поста на Коко
  4. Това е минимума като персонал.От там нагоре всеки може да назначи колкото лекари иска.
  5. Колеги, един клиент търси да купи или да размени мъжки кокер над една година.
  6. Фелинолог друг път! Преди шест години нямаше фелинология,а преди повече от двайсет са виждали котки само по дворовете!
  7. Идва тази сутрин един образ и пита"докторе,кажи ми как да си направя българска закваска за кисело мляко,защото онези от двск-то ми казаха,че имат само вносна".Поглеждам го умно и той ми заявява,че иска неговото мляко да е най-чистото и най-хубавото и за това сам трябва да си направи закваската,а не разни там фабрики и лаборатории. Луди колкото щеш в тая държава
  8. lex.bg/laws/ldoc.php?IDNA=2135566883 - 26k - тук я има наредбата за изменения и допълнения на нар.59
  9. От тази сутрин: Идва собственик и казва "искам да ми сложите чип на кучето,който се открива с джипиес".Отговарям,че такова животно нема,а той ми пояснява,че колега е сложил такъв на негов познат,кучето му се изгубило и го открили по сигнала. Колеги,ако някой от вас знае къде се намират такива чипове да дава инфо,защото аз явно не съм в крак с новостите в тая област
  10. Явно т.нар. "ветеринарен лекар" е касапина на селото. Може би боксера му е заприличал на коледно прасенце
  11. Това за такса от 1000 лв на куче е поредната недомислица на тези,които пишат проектите.Като цяло според мен този вариянт на законопроект е по-лош от първия.
  12. Това не е вярно,колега!Тези закони,хубаво подвързани,си ги раздават официалните лекари! Не съм съгласна!!!Периодично се раздават такива сборници на лицензираните участъкови лекари срещу подпис.
  13. Чешем си езиците за закони,наредби,правилно и неправилно и в същото време си разясняваме как се издава документ с невярно съдържание!
  14. Да разбирам ли,че всяко регистрирано куче ще притежава два паспорта?
  15. Чипирането и издаването на паспорт са вид регистрация.Друг е въпроса каква ще бъде нормативната уредба за базата данни.Принципно общините са изпреварили министерството на земеделието и имат наредби,които до известна степен регламентират регистрацията.
  16. Сто процента съм там.Относно датата-винаги ще има нещо,което да създаде проблем,така че д-р Хараланов да насрочи една дата и да се почва.
  17. Идеята е чудесна!Един такъв семинар би бил много полезен.Твърдо ЗА!
  18. Нормално,като се има в предвид,че всеки втори лекар се прави на Господ.Ние простосмъртните сме обречени да се учим до края на живота си.
  19. Относно аналните жлези - лекция Специална хирургия,лектор доц.И.Борисов: "Вторична причина за възникване на otitis externa е възпалението на аналните жлези.В такива случаи почти винаги има едновременна проява на интердигитален дерматит,екзема и отит"
×
×
  • Create New...