д-р Лъчезар Николов Posted October 3, 2019 Report Share Posted October 3, 2019 Днес останах доста изненадан , че една моя клиентка е чела мои коментари за лимфомите в нета при положение , че единственото място където пиша е VVC Форума. Мислех , че разделите за дискусии по медицински въпроси са заключени та да не може клиентите ни да влизат и да четат коментарите които се предполага, че са само за колеги и то членове на форума. Даже няколко пъти ми се е налагало да се регистрирам наново защото по някаква причина се е оказвало , че регистрацията ми е "забравена" и ми дава , че медицинските теми са заключени. Но клиентката ми показа една наша дискусия във форума за лимфомите , до която е стигнала като е търсила в Гугъл за информация ... Значи Чичко Гугъл влиза без проблем навсякъде и предоставя всякаква информация. Тъй че трябва да имаме в предвид , че това което си коментираме уж помежду си във форума за медицински случаи и клиенти може да е общесвено достояние. Link to comment Share on other sites More sharing options...
д-р Кънчо Христов Posted October 4, 2019 Report Share Posted October 4, 2019 образна диагностика и вътрешни са отворени за нерегистрирани потребители. Други не видях но може да има и още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
д-р Йовко Хараланов Posted October 8, 2019 Report Share Posted October 8, 2019 Сега ще проверя, трябва да са заключени! Link to comment Share on other sites More sharing options...
д-р Йовко Хараланов Posted October 8, 2019 Report Share Posted October 8, 2019 Три форума са останали отключении не занам защо. Сега ще ги заключа. Съжалявам, ако е създало това някакво неудобство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
д-р Лъчезар Николов Posted October 8, 2019 Author Report Share Posted October 8, 2019 Няма никакъв проблем. Даже може да се каже , че е един вид реклама ... Но си викам , че трябва да се внимава какво се коментира относно тъпи или луди клиенти. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
д-р Йовко Хараланов Posted October 9, 2019 Report Share Posted October 9, 2019 Всички форуми от клиничната част са заключени, така че не се притеснявайте да пишете на воля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Igor Vasilev Posted October 10, 2019 Report Share Posted October 10, 2019 🤝 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts