Jump to content








Семинар Гастроентерология


Recommended Posts

  • 1 month later...

БВС във Варна ни скроиха "византийски "номер. На 15 март ще е годишното събрание и за жалост доста колеги няма да могат да присъстват на семинара. "Успокоява " ме , че и колегите от Сливен също на 15 март ще имат годишно събрание

Link to comment
Share on other sites

Семинара мина чудесно!!! Не знам какво повече можеше да се желае. Уникален лектор!

Записах лекциите на видео и ще започна да ги качвам скоро на части, вероятно в youtube.

Link to comment
Share on other sites

Аз първо смятах да не посещавам семинара. Бях си изградил предубеждението, че ще дойде лектор от богата американска университетска клиника и ще ми говори за методи почти недостижими в нашата практика.Добре че отидох .

Толкова ерудиран и същевременно земен, практически фокусиран лектор се оказа.Много съм доволен. =D>

"Вие искате да имате куче, или искате да имате точно това куче?" - това е въпросът му към стопаните на пациент с неясна прогноза и лечение (rock)

Link to comment
Share on other sites

Смятам, че е нужно да благодарим на д-р Милен Костадинов, защото основната заслуга за поканата към проф. Уилард да дойде в България е негова. Също така благодарности и на Purina, че поеха хонорара и разходите около професора.

Link to comment
Share on other sites

Да , останахме абсолютно очаровани от prof.Willard още от първите ни срещи с него и много се зарадвахме че прие поканата за България. Представяте ли си да имате един куп такива учители - би било прекрасно и много забавно :)

Мисля че си струва да се поддържа контакта с него и с други които той би препоръчал и да се мисли за конгреса 2014. Има още много какво да ни каже, да е жив и здрав.

Link to comment
Share on other sites

Тук - http://www.vvcbg.com/forum/index.php?showtopic=3708&do=findComment&comment=45169 започнах да ги качвам. Това е видео на лекциите. Професора обеща да изпрати и слайдовете отделно, но дали ще стане не знам. Не искаше да ги даде предварително.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...