Jump to content








д-р Станислав Тодоров

Членове
  • Posts

    170
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by д-р Станислав Тодоров

  1. Здравейте, Аз ще ходя Римини! Дали ще има и други колеги от бг?
  2. Продавам стария си ехограф миндрей DP 2200 VET с и електронен микроконвексен трансдюсер с честоти (5/6.5/8.0MHz) - 1600 лв. Не е натоварван много ! Продава се поради факта, че си купих нов модел! За справки: 0878 510935 Станислав Ботевград
  3. Здравейте, пак имам Голдънчета! Ще ги продавам след 01.08. Родени са на 20.06.2016 Цена 250 лв 0878 510935
  4. Здравейте, мои приятели търсят персийско или подобно дългокосместо зверче за коледен подарък! Помагайте!
  5. Търся отговорни стопани за мойте жълти Голдънчета родени на 26.12.2014г. Станислав Тодоров 0878 510935 Ботевград
  6. Може малко да о-спам-я темата ! но търся някой колега от София, за да се комбинираме за пътя до ст.з.!
  7. и аз работя като теб, докторе! Няма нужда да се притесняваш - само уреята не мери точно след срока на годност - но другите няма проблеми ! вземи си контролен серум ( от биомед)- замразяваш го в епендорфки и когато се съмняваш в някой резултат - го проверяваш! За други реактиви - вероятно може да ползваш ( след съответните промени в настройките, предполагам ) но не вярвам да са в по-малки разфасовки и по-евтини!
  8. чудех се що на пазара ги нямаше а като попитах една продавачка - тя ми ги извади из под масата ....
  9. май пак и това лято ще се насоча към южното черноморие!!! ще ми се да го пробвам как сканира- от колко далече и колко бързо действа!
  10. хъ, вече и там е пълно, остана само Панорама - а той май е още по далече?
  11. ако имаше снимка и от колегите под масата ( на края) щеше да е пълен фото-репортаж!!! съжалявам, че не можах да присъствам, този път имах уважителна причина
  12. май вече не продават евтиния скенер на вирбак - а само го дават подарък ако вземеш 100 чипа ( или нещо такова). поне така на мен ми казаха, дали е вярно?
  13. някой знае ли по -коя наредба (или има ли въобще такъв документ) се регистрират зоомагазините в РВМС-то?
  14. а знаете техниката за уретростомия без кастрация и без зашиване на отворената уретра - аз съм я виждал да я прилагат колегите - без успех разбира се!!!
  15. Конгресът беше на ниво ! поздравления за организаторите! а също и превода този път бе отличен, не като на предните мероприятия
  16. може регистрацията да се обвърже с няколко специфични въпроси свързани с вет.медицината!
  17. за коя среща става въпрос - представянето на фронтлайн-комбо ли? тя е от 18.00?
  18. абе колеги що се карате за това в колко голям кабинет работите и колко голяма ви е масата, трябва да се гордеем че работим по специалността си и не разчитаме държавата да ни спусне заплатката си(макар и сигурна) всеки месец, както чакат тия в рвмс-та , нвмст-та и двск-та, и че оправдаваме годините на учене като се занимаваме със смислена вет. медицина, и напук на безпаричието и безотговорността на повечето стопани работим, живеем, храним семейства и съществуваме ( е, не като колегите по анимъл планет, ама...почти ) . Не забелязвате ли че тази наредба е писана от някои чиновници които представа си нямат как се работи в частна клиника -било за дребни или едри жв - например - - за манипулационните - ДА ИМАТ ТЕЧАЩА ВОДА - (това ми звучи като основното правило в нашата армията - щом е мокро -значи е чисто!) -чета и невярвам на ушите си! - значи една закрита автомивка ще отговаря на изискването за манипулационна - дори е достатъчно голяма! тва ли е най важното изискване, се питам аз! - за работното време - задължително доктора да има приемно време сутрин и следобяд! да не вземе някой гявол да вземе да работи само 3 часа и след тоова - да ходи някъде да се мота( на дом.посещения, демек) -АБЕ ТАЯ НАРЕДБА ДА НЕ Е ЗА ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ КАТО ВАС КОИТО СТЕ Я ПИСАЛИ! ние с тая работа си искарваме прехраната, господа колеги ( с костюми),ние работим по 7 дни в седмицата, без обедна почивка, когато се налага и нашия телефон за спешни случай го знае всеки който ни е бил КЛИЕНТ, а за този който още не ни е станал - винаги може да го намери на рекламната табела, в местния вестник или в интернет - в кой свят живеете - та задължително ( според наредбата ) трябва да бъде посочен на работното време. Има и още фрапиращи нелепости ама знам че този форум се чете от хора които нямат много свободно време ( е не всички се ореждат на държавна службичка) така че спрам да пиша и нека не се ядосваме за глупости а да си вършим работата професионално. а мисленето на чиновниците които пишат законите няма да се промени скоро - поне докато директора на НВМС не стане някой учил и работил в истинска пазарна икономика, почти като сегашната ни.
  19. програмата се разработва за руския пазар от българи от няколко години а от миналата година (2005 ) пуснаха версия на бг ( има я на www.edliny.hit.bg ), само че е по-орязана версия и затова аз предпочетох руската версия - http://www.edliny.com/ .
×
×
  • Create New...