Jump to content








Ветеринарни лечебници


Recommended Posts

От посочените в сайта на БВС данни, за отдаване за безвъзмездно ползване на ветеринарни лечебници и най-непредубеденият читател ще стигне до следните изводи:до този момент ветеринарната медицина в България е била с приоритетно развитие по села и градове от селски тип-масива от предоставени лечебници е в такъв тип селища;масивните лечебници в повечето окръжни (сега областни)градове въобще не съществуват понеже не са посочени като реално съществуващи или съществуват като такива, но явно" не притежават"акт 16 поради''НЕКОИ СЪОБРАЖЕНИЯ"( за по младите колеги това е цитат от др.Тодор Живков);НВМС (колежката Бондокова да глътне Спазмалгонче при прочитането на тази абревиатура) за сетен път се гъбарка с БВС и казва "гледайте си лайната" и''тези пък кои са" ,че да им даваме пълния списък на ветеринарните лечебници; колегите наврени по гаражи ,мазета ,сутерени,пристройки и т.н. могат да бъдат горди,че са пионерите на съвременната ветеринарната медицина в по-големите градове и трябва да са благодарни на НВМС ,че им е позволено да упражняват професиятя си и поради тая причина да отидат в църква, да запалят свещ и сторят метан за нейно здраве!АМИН!!! Следва продължение........

Link to comment
Share on other sites

От посочените в сайта на БВС данни, за отдаване за безвъзмездно ползване на ветеринарни лечебници и най-непредубедения читател ще стигне до следните изводи:до този момент ветеринарната медицина в България е била с приоритетно развитие по села и градове от селски тип-масива от предоставени лечебници е в такъв тип селища;масивните лечебници в повечето окръжни (сега областни)градове въобще не съществуват понеже не са посочени като реално съществуващи или съществуват като такива но явно" не притежават"акт 16 поради''НЕКОИ СЪОБРАЖЕНИЯ"( за по младите колеги това е цитат от др.Тодор Живков);НВМС (колежката Бондокова да глътне Спазмалгонче при прочитането на тази абревиатура) за сетен път се гъбарка с БВС и казва "гледайте си лайната" и''тези пък кои са" ,че да им даваме пълния списък на ветеринарните лечебници; колегите наврени по гаражи ,мазета ,сутерени,пристройки и т.н. могат да бъдат горди,че са пионерите на съвременната ветеринарната медицина в по-големите градове и трябва да са благодарни на НВМС ,че им е позволено да упражняват професиятя си и поради тая причина да отидат в църква да запалят свещ и сторят метан за нейно здраве!АМИН!!! Следва продължение........

Хареса ми!

Но проблема вече не е само в НВМС, а и в БВС, т.е. в самите нас! Как е възможно да се приеме отговора на местния феодал-онбашия от Разград? Ако имаме съсловна организация, в което дълбоко се съмнявам, на тоя "колега" веднага трябва да му се поиска оставката.

Link to comment
Share on other sites

Лечебниците в градовете ще разпалят много и големи апетити.

Дали ще разпалят апетити наистина? Някой в Русе да иска лечебницата? Има ли я в списъка на д-р Хвърчилков, бог да го поживи?

:))

Link to comment
Share on other sites

Guest д-р Анна Бондокова

Във София в лечебниците са настанени инспекторите , които ни проверяват . Те са бившите практикуващи в тези лечебници ветеринарни лекари . Що си мислите , че НВМС ще ви ги даде тези лечебници ? А и като знам как изглеждат отвън тези сгради и какво представляват отвътре ... Малиии ... на кой му е потребало това ... =))

Никъв Бусколизин ! Само алкохол ме спасява мен от тези гореизброените абревиатури ! :));)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest д-р Анна Бондокова
Във София в лечебниците са настанени инспекторите , които ни проверяват . Те са бившите практикуващи в тези лечебници ветеринарни лекари . Що си мислите , че НВМС ще ви ги даде тези лечебници ? А и като знам как изглеждат отвън тези сгради и какво представляват отвътре ... Малиии ... на кой му е потребало това ... :ph34r:

Никъв Бусколизин ! Само алкохол ме спасява мен от тези гореизброените абревиатури ! :D=))

Ахахахахха ... Кво ви каза кака !? .............

post-30-1223853084.jpg

Link to comment
Share on other sites

Актуална информация по темата:"Бившите сгради на РВМС и РВЛ,с прекъсване на тяхната лечебно-профилактична дейност, от миналата година са актувани като административни сгради и поради тази причина вече не могат да бъдат предоставяни за нуждите на практикуващите колеги"-цитат от отговора на местен ръководен кадър. ГОООООООЛЯМО БЛАГОДАРЯ на НВМС за постоянните грижи за издигане жизнения уровен на ветеринарното съсловие!!!Наздраве ,колежке Бондокова! =))

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...