Jump to content








д-р Росен Димитров

Членове
  • Posts

    230
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by д-р Росен Димитров

  1. Мой клиент търси да закупи малка женска чинчила. 0888 671905
  2. Родени на 15.6.2011-1мъжко и 4женски.Тел за връзка:0888 266 777
  3. Ееее,кога дойде в Габрово,кога почна да се изявява като габровец!
  4. http://farmer.bg/25315-Germaniya-si-prizna-che-proizvezhda-gadosti
  5. http://www.znaeteliche.com/index.php/bg/va...-02-02-07-20-00
  6. http://www.afera.bg/index.php?option=com_c...70&Itemid=1
  7. Мой клиент продава мъжко доберманче,родено на 30 .08.т.г.Телефон за връзка 0888 037028 ,066 873912.
  8. Търся женско коли от 2 до 4месечна възраст!
  9. http://razkritia.com/%d0%b4%d0%be%d1%8f%d1...b0%d0%b2%d0%b8/
  10. http://www.struma.com/obshtestvo/vzriv-na-...filipov-v_1735/ Бог да го прости!
  11. Ние имаме клиент с мъжкар на 3 год.Ще се постарая да разбера дали ще е съгласен !
  12. Актуална информация по темата:"Бившите сгради на РВМС и РВЛ,с прекъсване на тяхната лечебно-профилактична дейност, от миналата година са актувани като административни сгради и поради тази причина вече не могат да бъдат предоставяни за нуждите на практикуващите колеги"-цитат от отговора на местен ръководен кадър. ГОООООООЛЯМО БЛАГОДАРЯ на НВМС за постоянните грижи за издигане жизнения уровен на ветеринарното съсловие!!!Наздраве ,колежке Бондокова!
  13. От посочените в сайта на БВС данни, за отдаване за безвъзмездно ползване на ветеринарни лечебници и най-непредубеденият читател ще стигне до следните изводи:до този момент ветеринарната медицина в България е била с приоритетно развитие по села и градове от селски тип-масива от предоставени лечебници е в такъв тип селища;масивните лечебници в повечето окръжни (сега областни)градове въобще не съществуват понеже не са посочени като реално съществуващи или съществуват като такива, но явно" не притежават"акт 16 поради''НЕКОИ СЪОБРАЖЕНИЯ"( за по младите колеги това е цитат от др.Тодор Живков);НВМС (колежката Бондокова да глътне Спазмалгонче при прочитането на тази абревиатура) за сетен път се гъбарка с БВС и казва "гледайте си лайната" и''тези пък кои са" ,че да им даваме пълния списък на ветеринарните лечебници; колегите наврени по гаражи ,мазета ,сутерени,пристройки и т.н. могат да бъдат горди,че са пионерите на съвременната ветеринарната медицина в по-големите градове и трябва да са благодарни на НВМС ,че им е позволено да упражняват професиятя си и поради тая причина да отидат в църква, да запалят свещ и сторят метан за нейно здраве!АМИН!!! Следва продължение........
  14. Уволниха полицая, хванал цигани да късат знамето. Военният съд в Сливен взе решение полицаят от с. Бояджик Митко Чавдаров да бъде уволнен дисциплинарно и да му се наложи административна глоба в размер на 1000лв. Присъдата над полицая произнесе съдия старши лейтенант Мая Йорданова. Чавдаров бе обвинен от Военна прокуратура Сливен, че преди 4 месеца е превишил правата си, държейки се грубо и е малтретирал 6-ма цигани, които са скъсали българския национален флаг. Действието се е развило в двора на училището в Бояджик около 2 ч. сутринта. Циганите са се хванали на бас кой пръв може да скъса флага на 3-метровия пилон. Чавдаров ги е видял, осветил ги е с фенерче и ги е изгонил от двора на училището. След това е подал рапорт срещу циганите за нарушаване на обществения ред. Ямболският районен съд обаче е отхвърли мотивите на досъдебното производство срещу циганите. В същото време, подучени от адвокати, те подават жалба срещу Чавдаров. В жалбата се твърди, че той ги е обиждал и малтретирал и им е причинил стрес. Военна прокуратура повдигна обвинение срещу Митко Чавдаров, а днес съдът реши полицаят, който е защитавал честта на българския национален флаг да бъде уволнен. „Нищо не мога да кажа, потресен съм. Оставам без работа и без препитание. Надявам се все пак справедливостта да възтържествува на по-горна инстанция" коментира Митко Чавдаров просълзен, след като чу присъдата си. ПОРУГАВАНЕТО НА ФЛАГА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПРОТИВ РЕПУБЛИКАТА, ГОСПОЖИЦЕ СЪДИЯ!!! ПИШЕ ГО В КОНСТИТУЦИЯТА И НК!!!
  15. А,те това е само за развъдчици! http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=282793 Е,с някои изключения разбира се!!!
  16. http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=282790
×
×
  • Create New...