Jump to content








Семирар Ехографско изследване на ЦВК-"няма опасност"


adelchev
 Share

Recommended Posts

На този свят най-много това от което се страхува българина е да се не мине и да не настине. Признавам си че съм българин в това отношение. :D

За всички тези които имат този проблем като мен мога да ги успокоя ,че посещавайки уъркшопа/ семинара/ на Централна Ветеринарна Клиника няма никаква опасност да им се случи нито едно от тези две неща.

Оценката ми след завършването на мероприятието е ,че инвестъцията която съм направил си заслужава на 100%.

Причините да направя този извод са следните:

1. Убедих се че колегите от ЦВК знаят как и могат да проведат едно такова мероприятие.

2. Пълно покритие м/у програмата и това което получих като продукт.

3.Получих методологията за получаване на качествен резултат от Ехографското изследване , както и протокола който трябва да следвам.

4.Добих представа за възможностите на ехографското изледване, както и на свойте и към какво мога да се стремя като професионално развитие в това направление .

3.Много от нещета при подготовката за ехографско изследване ,които ги знаех теоретически , но бях започнал да ги неправя понеже може и без тях в края на краищата компрометират крайния резултат . Заостриха вниманието ми в това направление и не бих ги допускал тези пропуски за в бъдеще.

4.Получих възможнос да работя със собствения си ехограф и имах възможност да го сравня с възможностите на другите модели. По този начин вече знам кое се дължи на пропуск от моя страна и кое от страна на апаратурата.

5.Отлично балансиране на теоретична и практична част.Значи разпределинието на шестима обучаеми с двама инструктор е много добро по отношение на практическата подготовка.

Приателски съвет към организаторите. Не позволявайте да се влоши качеството на този продукт който предлагате.Затова не увеличавайте броя на участниците . Може да увеличите броя на семинарите ако имате по-голямо търсене.Смятам да проверя лично дали сте спазили препоръката ми като посетя още един семинар през Октомври. wosschilder

Не повишавайте цената. Продукта който предлагата сравнев с тези на запад е пъти по-евтин,но знайте че и нашите доходи са в пъти по-ниски. Мисля че цената която е в момента е компромисна и за двете страни.

Пожелавам ви да продължите и да успеете в това направление ,защото посоката и ползата за двете страните съвпадат. ic_hat3

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...