Jump to content








Ехограф заменям


Recommended Posts

;) Как не съм се сетил по-рано? <_<

Сигурно половината от колегите,а подозирам и много от колежките си имат по някое-друго старинно оружие.Било то шишане от дядо,било то револвер от свако,а защо не сабя френгия от пра-пра стринка вехта войводка.

Аз пък имам ехограф секторен с 5 мегахерцова сонда работил 6 славни години във веселата ни клиника.Хайде да ги разменим!Ама аз сериозно.Някой да не помисли ,че се шегувам.Наистина може и да го продам за едни хилядо лева,ама това в краен случай,ако всички си стискат оружието и държат барута сух и не дават.

Link to comment
Share on other sites

Докторе това дето го събираш знаеш ли как да го използваш? Ако проявяваш желание можеш да се присъединиш към нас http://www.etropolskifencing.com/# Хем е безопасно,хем при нужда ще си готов. А като знам с какъв арсенал разполагаш,ако опре до въстание ще ти трябват и достатъчно обучени хора.Включвай се и всеки е добре дошъл!

Link to comment
Share on other sites

За възстание трябва много оружие докторе.Моите около 140 цеви са малко,твърде малко......

Дали знам да го използвам? Ами още продължавам да се състезавам,макар вече без надежда за високи спортни постижения.Това със съвременно,а два пъти в годината и със историческо преднопълнещо.

Всъщност във въпроса ти има резон.Додега не съм отстрелял нито един мангал.Накара ме да се замисля. <_<

Link to comment
Share on other sites

A това за уроци по фехтовка е много хубава идея.При въстановките на средновековни битки,кoито правим разчитам повече на добрата броня и грубата сила,което не е успешно всеки път.Ученото си е учено.Спомням си при една "Доблест и слава" един чех направо ме смля с техника докато не го хванах натясно в крепостта.Виж това и може да мислим за бъдещето www.traditsiya.com

Link to comment
Share on other sites

Браво! Значи с този боен опит док за 2-3 дена и си готов.Чувствай се поканен по всяко време! Не е нужно да носиш оръжие, да не плашиш полицайчетата по пътя.Тука има каквото трябва.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Алъш-вериша и натурално-стоковата обмяна са добро решение по време на криза =D> .Ето ти сделка от която и двете страни са доволни ic_1444 .Колегата навлиза смело в дълбините на образната диагностика въоръжен с ехографа,а аз с блеснали очи унищожавам паразитите обитаващи двеста годишния приклад на "исливне тюфекя".

С две думи има сделка и началството може да забърше темата от черната дъска. ic_hat3

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...