Jump to content


РЕКЛАМИ
Sign in to follow this  
д-р Мила Бобадова

20.01.2018 ESVD Dermatology day

Recommended Posts

Уважаеми колеги обичащи дерматологията,
скъпи членове на Българската Асоциация по Ветеринарна Дерматология.
С радост Ви съобщаваме, че на 20.01.2018г. в София, в Sofia Balkan Hotel ще се проведе Източноевропейска конференция по дерматология, организиран от Европейската Асоциация по Ветеринарна Дерматология (ESVD), а локален организатор е БАВД.

Лектори ще бъдат водещи европейски дерматолози: Sue Paterson, Lucia Panakova, Claudia Nett-Mettler, Sandrine Herbelet, Luc Beco, Robert Cikota. Ще бъдат разгледани интересни клинични случаи , обхващащи заболявания на Ушите, възпалителна и невъзпалителна алопеция, сърбеж при кучето и котката, пододерматити и заболявания на носа, себорея и много др.

Такса за участие: 40 Евро

Регистрациите ще са открити през Ноември.

Голямата новина за всички членове на Българската Асоциация по Ветеринарна Дерматология е, че тяхното участие ще бъде БЕЗ такса!
Каним всички Вас да станете част от този уникален ден!
Очакваме Ви!

 

20171023_ESVD Sofia Conference 2018.pdf

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Скъпи колеги, регистрацията за Източноевропейската конференция - Дерматологичен ден на ESVD на 20.01.2018 е вече активна на адрес: http://www.esvd.org/education/eastern_european_conferences

Както знаете, ако сте член на БАВД участието Ви ще се заплати от асоциацията. Молим, ако сте член и планувате да посетите събитието, по време на регистрацията, след като въведете личните си данни, в начин на плащане да изберете ПО БАНКОВ ПЪТ и да въведете следните данни за фактура:

BAVD
VAT number: 177128387
10B Pierre Degeyter Str.
Sofia 1113, Bulgaria

На мейла, който сте регистрирали ще получите мейл за регистрацията, а след това ще получите още един мейл с фактура, която молим да ни изпратите на мейл bavd.bg@gmail.com, за да извършим плащането с Вашето име и номера на фактурата.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...