Jump to content








д-р Станислав Тодоров

Членове
  • Posts

    170
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Posts posted by д-р Станислав Тодоров

  1. Продавам стария си ехограф миндрей DP 2200 VET с и електронен микроконвексен трансдюсер с честоти (5/6.5/8.0MHz) - 1600 лв.

     

    Не е натоварван много ! Продава се поради факта, че си купих нов модел!

     

    За справки:

    0878 510935

    Станислав

    Ботевград

  2. и аз работя като теб, докторе! Няма нужда да се притесняваш - само уреята не мери точно след срока на годност - но другите няма проблеми !

    вземи си контролен серум ( от биомед)- замразяваш го в епендорфки и когато се съмняваш в някой резултат - го проверяваш!

     

    За други реактиви - вероятно може да ползваш ( след съответните промени в настройките, предполагам ) но не вярвам да са в по-малки разфасовки и по-евтини!

  3. абе колеги що се карате за това в колко голям кабинет работите и колко голяма ви е масата, трябва да се гордеем че работим по специалността си и не разчитаме държавата да ни спусне заплатката си(макар и сигурна) всеки месец, както чакат тия в рвмс-та , нвмст-та и двск-та, и че оправдаваме годините на учене като се занимаваме със смислена вет. медицина, и напук на безпаричието и безотговорността на повечето стопани работим, живеем, храним семейства и съществуваме ( е, не като колегите по анимъл планет, ама...почти :() .

    Не забелязвате ли че тази наредба е писана от някои чиновници които представа си нямат как се работи в частна клиника -било за дребни или едри жв - например -

    - за манипулационните - ДА ИМАТ ТЕЧАЩА ВОДА - (това ми звучи като основното правило в нашата армията - щом е мокро -значи е чисто!) -чета и невярвам на ушите си! - значи една закрита автомивка ще отговаря на изискването за манипулационна - дори е достатъчно голяма! тва ли е най важното изискване, се питам аз!

    - за работното време - задължително доктора да има приемно време сутрин и следобяд! да не вземе някой гявол да вземе да работи само 3 часа и след тоова - да ходи някъде да се мота( на дом.посещения, демек) -АБЕ ТАЯ НАРЕДБА ДА НЕ Е ЗА ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ КАТО ВАС КОИТО СТЕ Я ПИСАЛИ! ние с тая работа си искарваме прехраната, господа колеги ( с костюми),ние работим по 7 дни в седмицата, без обедна почивка, когато се налага и нашия телефон за спешни случай го знае всеки който ни е бил КЛИЕНТ, а за този който още не ни е станал - винаги може да го намери на рекламната табела, в местния вестник или в интернет - в кой свят живеете - та задължително ( според наредбата ) трябва да бъде посочен на работното време.

    Има и още фрапиращи нелепости ама знам че този форум се чете от хора които нямат много свободно време ( е не всички се ореждат на държавна службичка) така че спрам да пиша и нека не се ядосваме за глупости а да си вършим работата професионално.

    а мисленето на чиновниците които пишат законите няма да се промени скоро - поне докато директора на НВМС не стане някой учил и работил в истинска пазарна икономика, почти като сегашната ни.

  4. програмата се разработва за руския пазар от българи от няколко години а от миналата година (2005 ) пуснаха версия на бг ( има я на www.edliny.hit.bg ), само че е по-орязана версия и затова аз предпочетох руската версия -

    http://www.edliny.com/ .

×
×
  • Create New...