Jump to content


РЕКЛАМИ

д-р Моника Стефанова

Членове
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Неутрална

About д-р Моника Стефанова

 • Rank
  Нов
 1. Здравейте, колеги! Ветеринарна клиника "Джулайвет", гр.София търси колега за работа с дребни животни. Желателно е кандидатът да има минимум две години стаж на подобна позиция, както и интерес в областта на хирургията. Има възможност за работа на половин работен ден. При интерес: 0887 60 24 88 или julyvet@abv.bg
 2. Добър вечер, колеги! Често ползвам форума,но рядко пиша. Днес обаче искам да изразя добрите си впечатления от проведения workshop. За мен това беше един полезен,изчерпателен и пълен с много новости семинар. Искрено се надявам повече от университетските преподаватели да се опитват да се развиват, четат и предават информацията. Бих искала да има още такива събития и повече хора да ги посещават.
 3. Блу Скай Комерс България ООД,вносител и дистрибутор на марките Eukanuba, Rogz, Bravecto, Scalibor и др., търси да назначи ветеринарни лекари за района на София и района на Варна. Млади, с добра обща култура и комуникативни умения. Добър английски и шофьорска книжка. Може и студенти – семестриално завършили. Предлагаме добро заплащане, постоянно професионално обучение, приятелска среда. Осигурени са фирмен автомобил, телефон и компютър. Моля, желаещите да изпратят CV на адрес: ivostefanov@eukanuba.bg Одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю.
×
×
 • Create New...