Jump to content








д-р Джамбазов

Членове
  • Posts

    399
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by д-р Джамбазов

  1. Не си спомням, някакъв възрастен човек, 5 лв на ножче взема, но повече там никога!

    Лично съм се виждал с този Г.Георгиев, на средна възраст е. Взима по 6 лева на ножче и това е цена, която не се е променяла от поне 4 години.

  2. По закон сме длъжни да даваме информация и до общините. Чл. 174, ал.4 от ЗВД

     

    Чл. 174. (1) Собствениците на кучета, навършили 6-седмична възраст, ги представят на ветеринарен лекар, който упражнява ветеринарномедицинска практика, за издаване на паспорт по образец, ваксинация и обезпаразитяване

    ...

    (4) (Изм. - ДВ, бр. 8 от 2011 г., в сила от 25.01.2011 г.) Ветеринарният лекар изпраща ежемесечно данните от ветеринарномедицинския паспорт на всяко регистрирано куче в ОДБХ и в съответната община.

     

    Съвсем друг е въпроса под каква форма - същата бланка ли, списък ли какво ще е...

    Най - вероятно аз ще пращам копие от ЗХОЖ - 124 и до общината.

  3. Аз няма да коментирам цените! Ходенето по конгреси за мен винаги е било инвестиция - в знания, в приятелски и колегиални контакти, в събиране на полезна информация от фирми и т.н.

    Моето мнение, е че членството ни в Асоциацията трябва да е доста повече от 30 лв. Всички плащате на БВС луди пари и не получавате нищо, а сега когато е почити ясно за какво се плаща сте недоволни. Е, поне тук не е задължително!

    България е малка страна и още по-малко лекари посещават такива мероприятия. Добрите лектори са скъпи и като се разхърли на малък брой посетители, цените скачат.

     

    Добре де, 140 лв такса участие не мисля, че е непосилна.

    Йовко, тия пари, които плащаме на БВС не би ли трябвало част от тях да отиват и за обучения, семинари и т.н.? Това, че не се прави е съвсем друг въпрос. Мисля, че сравнението на парите дадени на БВС и за Конгреса е неуместно.

    И не мисля, че България е толкова малка, още повече с малко лекари, които посещават подобни мероприятия. Напротив. Всички видяхме посещаемостта на последния семинар с д-р Тунев и както доц. Цачев каза - тази посещаемост цитирам - "стремглаво расте".

  4. Ако трябва да бъда честен въпросната такса също е висока за мен и съм сигурен не само за мен. Но да кажем - отлични лектори, 36 образователни часа, готини колежки, печени приятели и т.н. - заслужава си :-" poolpartymugbeer<:-P .

    Подкрепям мнението на д-р Цонев, че трябва да има разлика между тия които са членове и такива които не са! Съвсем друг е въпросът, че има разни мишоци, дето си влизат към средата на конгреса без да плащат - ако не съм прав, някой да каже! :angry:

  5. Жена от Варна ми се обади, че е намерила болонка, в района на затвора.

    Кучето е с чип( вероятно проверен при колеги, жената изброи много колеги от Варна, включително и тук присъствщи във форума, с които се е свързала), номера на чипа е 977200007632313, подстригано, с каишка, пол женски на видима възраст около 4 години.

    Ако някой има нещо в предвид може да се свърже с въпросната жена на тел. 0897880736 - Капитанова.

  6. Цена за всички размери 12лв.издаваме и фактури.В събота на семинара в Хисаря ще донеса да ги видите.

    Не всички ще ходят на семинар в Хисаря, направи две - три снимки и ги качи тук, така и повече хора ще ги видят.

×
×
  • Create New...