Jump to content








д-р Джамбазов

Членове
  • Posts

    399
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

д-р Джамбазов last won the day on May 31 2016

д-р Джамбазов had the most liked content!

About д-р Джамбазов

  • Birthday 09/19/1978

Recent Profile Visitors

870 profile views

д-р Джамбазов's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Имам закупена от тях тази. Няколко пъти съм я ползвал и съм доволен. По долу си писал, че временно ти трябва. Мога да ти я дам да я пробваш. За почерпката е ясно. Поздрави!
  2. Клубни кавказки овчарки на около 45 дена. Петър Атанасов - 0898560880.
  3. Докторе, ти къде си пращал в Пловдив? При този човек, който аз ли съм писал?
  4. Лично съм се виждал с този Г.Георгиев, на средна възраст е. Взима по 6 лева на ножче и това е цена, която не се е променяла от поне 4 години.
  5. В скорпиото цената не е променяна явно доста отдавна.
  6. Къде в Пловдив си пратил ножчетата? Вече 8-9 години работя с ГАМ Геогри Георгиев от Пловдив и съм много доволен.
  7. По закон сме длъжни да даваме информация и до общините. Чл. 174, ал.4 от ЗВД Чл. 174. (1) Собствениците на кучета, навършили 6-седмична възраст, ги представят на ветеринарен лекар, който упражнява ветеринарномедицинска практика, за издаване на паспорт по образец, ваксинация и обезпаразитяване ... (4) (Изм. - ДВ, бр. 8 от 2011 г., в сила от 25.01.2011 г.) Ветеринарният лекар изпраща ежемесечно данните от ветеринарномедицинския паспорт на всяко регистрирано куче в ОДБХ и в съответната община. Съвсем друг е въпроса под каква форма - същата бланка ли, списък ли какво ще е... Най - вероятно аз ще пращам копие от ЗХОЖ - 124 и до общината.
  8. Цената на самоедчетата е 300 лева, а на ягдтериерчетата е 150 лв. Кученцата са в Габрово. Обезпаразитени, на възраст в момента около 37-38 дена. За контакт - д-р Антон Антонов- 0898425266
  9. Йовко, тия пари, които плащаме на БВС не би ли трябвало част от тях да отиват и за обучения, семинари и т.н.? Това, че не се прави е съвсем друг въпрос. Мисля, че сравнението на парите дадени на БВС и за Конгреса е неуместно. И не мисля, че България е толкова малка, още повече с малко лекари, които посещават подобни мероприятия. Напротив. Всички видяхме посещаемостта на последния семинар с д-р Тунев и както доц. Цачев каза - тази посещаемост цитирам - "стремглаво расте".
  10. Ако трябва да бъда честен въпросната такса също е висока за мен и съм сигурен не само за мен. Но да кажем - отлични лектори, 36 образователни часа, готини колежки, печени приятели и т.н. - заслужава си :-" . Подкрепям мнението на д-р Цонев, че трябва да има разлика между тия които са членове и такива които не са! Съвсем друг е въпросът, че има разни мишоци, дето си влизат към средата на конгреса без да плащат - ако не съм прав, някой да каже!
  11. Булдочетата са родени на 26.01. С една ваксина, обезпаразитени. Цената е 350 лева(цената търпи договаряне). 0882288432 - Иванка. Кученцата са тук в Шумен.
  12. Мой познат търси да си закупи женско пясъчно боксерче. Парите и километрите са почти без значение.
×
×
  • Create New...