Jump to content








д-р Владимир Йорданов Йорданов

Членове
  • Posts

    120
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

362 profile views

д-р Владимир Йорданов Йорданов's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Не бива да се учудваме от случващото се с чипирането. То не е по-различно от безконтролните ваксинации и обезпаразитявания на домашни любимци. Всеки КУЧКАР може да си купи ваксина от ветеринарна аптека (между другото това е законно), а дори и от склад на едро (това е незаконно).Там му я "дават", а в по-вечето случаи и поставят на офертна цена или малко отгоре, за да има нещо и за "ДОКТОРО-СКЛАДАДЖИЯ". Вчера една клиентка води малко коте за ваксинация в нашата клиника. Колегата обяснява на въпросната личност, че котето трябва първо да бъде обезпаразитено, а тя отговаря лаконично - "Нема проблеми я си имам зоомагазин!", след което задава неочакван въпрос - "Кое беше по-добро: бихелдона или кастрала (искала да каже цестала)?" и ако си мислите, че е свършила до тук се лъжете. Докато колегата я благославял наум (той е много възпитано момче) тя го довършила - "Кажи ми само колко от хапчето да му дам?".
  2. Колеги, истинското положение с чипирането на кучетата все още е едно голямо мазило. Имам, според мен достоверна информация от врачанското РВМС или както там сега се казва, от преди 15 мин. Ето какво научих от колежката, която отговаря за идентификацията на животните и информационната система. - Реален достъп т.е. да въвеждат данни в момента имат само колегите сключили договори за изпълнение на ДПП. От тази година те щели да получават 10лв. за всеки вписан микрочип в системата, а не за поставянето му. - Ние, частнопрактикуващите лекари нямащи договори за ДПП можем да поставяме чипове, което е напълно законно, но неможем да ги въвеждаме в информационната с-ма. - Правело се доразработка на с-мата, която ще ни даде достъп за въвеждане на данни, но кога не се знае.
  3. Колеги, някой има ли впечатление от масите, които предлагат алфавет и заслужават ли си цената?
  4. Здравейте колеги, имахме тук в клиниката една центрофуга, старичка и доста тежка (:, която отказа да работи. Интересува ме ако някой има информация от къде може да се сдобием с друга, по възможност пак на старо, ако не ще трябва да си купим някоя нова. Благодаря предваритлно (:
  5. Гледам, че обявата е малко стара, но ми трябва центрофуга и затова пиша тук, ако са продадени да пускам обява в общата тема.
  6. Продават се две мъжки мопсчета, родени на 15.6.09 - обезпаразитени и с поставена първа ваксина. Стопаните нямат документ за произход, но гарантирано са чистокръвни. Цената е 600лв за мопсче. Кученцата се намират в гр.Козлодуй. Тел: 0889591158
  7. Мой клиент иска да си купи черен мопс. Търсим малко куче от човек който ги развъжда или просто има в момента родила женска, защото се напатихме от болни кученца внесени от чужбина. Телефон на моя клиент - 0878 892 934.
  8. Благодаря, за информацията! На мен ми се обади човек от Добрич, който има два бели френски булдога на 3,5 месеца. За контакт: 0885 300 415 , Йовко Жечев.
  9. Колеги, имаме клиент, който иска да си купи малък френски булдог. Моля, ако някой знае някъде да има такива кучета да помогне! Благодарим, Ви!
  10. Колеги, имам клиент желаещ да си вземе френски булдог. Моля, ако някой има информация за малки кученца от тази порода да помогне. Благодаря Ви!
×
×
  • Create New...