Jump to content








Санивет

Членове
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Санивет

  1. Продава се микроскоп на около 3г., с изтекла гаранция. Купуван е от ИЛАН, китайски. Обективи- 4, 10, 40, 100(имерсия). Оптически няма проблеми. Единствения му недостатък е малко трудното придвижване на предметното стъкло по плота. Подходящ за ежедневна употреба в практиката. Цена 200лв. тел.0888702713

    ПРОДАДЕН!!!!!!!!!!!

    post-123-0-27930800-1398328553_thumb.jpg

    post-123-0-33168800-1398328563_thumb.jpg

    post-123-0-47157800-1398328572_thumb.jpg

  2. Ясно е, че насила хубост не става!!!Ще ни вземат парите дотогава докато могат....ако не направим нещо по въпроса.Дали няма начин БАВЛДЖ да измисли нещо организирано и законно, което да обедини, тези от нас които не сме доволни от статуквото? Ако аз спра да плащам ще ме затворят, може би. Ама ако спрат всички кабинети и клиники, дали ще затворят всички? И ВЪОБЩЕ не ме интерсува, че някой си някъде си организирал нещо си с моите пари.Нямам нужда от такава организация и не искам да и плащам!!!

    • Like 1
  3. Здравейте,

    Йовко пусна темата след наш разговор вчера.

    При нас положението е следното-5 лекари в клиниката неплащан внос от октомври 2010 поради същите причини.Пратили обаче писмо до тукашния клон на агенцията ,че ни били изключили от великата организация БВС. Сумата не е малка. Освен това щели да ни глобят и по 2 мин. заплати.Всеки!!!Пък ние си искаме само в БАВЛДЖ.ДА ама не.Как бихте постъпили???Един ще затворят лесно, ама всички????

  4. Статив, на който се движи по вертикала буки бленда, в която се поставя касетата. в хуманната го ползват за гръден кош на прав човек.При нас може да се ползва за снимки на право животно. Надявам се да съм обяснил разбрано.

  5. В нета има много,ама не искат да шипват до Бг,или ако се съгласят шипинга е почти колкото везната.Тия на алфавет са дървени-навън струват до 100Е.Ако намериш нещо което с пътя да е до 6-700лв,ще помоля за линка.Аз не успях да намеря нищо до тази цена.

  6. Не искам да споря с никой,но явно не сте си прочели упътванията на машинките.(или сте си купили кофти машинки)

    В самата машина има магнет вентил,който създава налягане.За вас остава само да докарате по някакъв начин водата до този вентил.Никъде не е казано,че трябва да е под налягане.

  7. Здрасти,нашия е същия като първия.Не ти трябва вода под налягане.В комплекта има едно маркуче,подобно на система,хакваш го в една банка физ,закачаш я на по-високо от апарата и жулиш.

    Досега го ползваме 4 г.Ти си прави изводи

  8. Най-вероятно има някъде из форума,но аз не мога да го намеря.Интересувам се от изискванията за внос на кучет и котки в САЩ и Шотландия(Великобритания).

    Благодаря предварително!

    Ако има такава тема,дайте ми линк и изтрийте тази.

×
×
  • Create New...