Jump to content








Санивет

Членове
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Санивет

  1. Ветеринарна клиника САНИВЕТ В.Търново търси да назначи ветеринарен лекар или техник. Не е необходим опит по специалността. АНГЛИЙСКИ!!!!!! 0888702713, 0887394182
  2. Продава се микроскоп на около 3г., с изтекла гаранция. Купуван е от ИЛАН, китайски. Обективи- 4, 10, 40, 100(имерсия). Оптически няма проблеми. Единствения му недостатък е малко трудното придвижване на предметното стъкло по плота. Подходящ за ежедневна употреба в практиката. Цена 200лв. тел.0888702713 ПРОДАДЕН!!!!!!!!!!!
  3. ризеншнауцер,2 женски на 40 дни,цена 250 лева Д-р.Тачев 0887394182 Велико Търново
  4. Търся да закупя за роднина малко мъжко бретонче. 0888702713. Благодаря!!
  5. Ясно е, че насила хубост не става!!!Ще ни вземат парите дотогава докато могат....ако не направим нещо по въпроса.Дали няма начин БАВЛДЖ да измисли нещо организирано и законно, което да обедини, тези от нас които не сме доволни от статуквото? Ако аз спра да плащам ще ме затворят, може би. Ама ако спрат всички кабинети и клиники, дали ще затворят всички? И ВЪОБЩЕ не ме интерсува, че някой си някъде си организирал нещо си с моите пари.Нямам нужда от такава организация и не искам да и плащам!!!
  6. Здравейте, Йовко пусна темата след наш разговор вчера. При нас положението е следното-5 лекари в клиниката неплащан внос от октомври 2010 поради същите причини.Пратили обаче писмо до тукашния клон на агенцията ,че ни били изключили от великата организация БВС. Сумата не е малка. Освен това щели да ни глобят и по 2 мин. заплати.Всеки!!!Пък ние си искаме само в БАВЛДЖ.ДА ама не.Как бихте постъпили???Един ще затворят лесно, ама всички????
  7. Статив, на който се движи по вертикала буки бленда, в която се поставя касетата. в хуманната го ползват за гръден кош на прав човек.При нас може да се ползва за снимки на право животно. Надявам се да съм обяснил разбрано.
  8. Вертиграф с буки "TUR".Имаме го много отдавна но не го ползваме. Ако никой не го иска ще го дадем за вторични суровини.Мога да го снимам при интерес.
  9. 1 диск ,моля!Семинара беше ОК.Видя се ,че може и без БАВЛДЖ и БВС.Даже е по- добре!Браво на Йовко.
  10. Тения-Тенията е много заразна и може да се предава и на хората.Тя се причинява от гъбички и изглежда като овални,оголени части по кожата на кучето........ ''Наръчник за отглеждане на кученцето'' Pro Plan, Purina No comment ~X(
  11. Аз за кабернето, такова,ако има да ми капнеш малко.Колкото да си опитам.Момченца сме!
  12. Говоря за нещо такова: Везна
  13. В нета има много,ама не искат да шипват до Бг,или ако се съгласят шипинга е почти колкото везната.Тия на алфавет са дървени-навън струват до 100Е.Ако намериш нещо което с пътя да е до 6-700лв,ще помоля за линка.Аз не успях да намеря нищо до тази цена.
  14. Не искам да споря с никой,но явно не сте си прочели упътванията на машинките.(или сте си купили кофти машинки) В самата машина има магнет вентил,който създава налягане.За вас остава само да докарате по някакъв начин водата до този вентил.Никъде не е казано,че трябва да е под налягане.
  15. Здрасти,нашия е същия като първия.Не ти трябва вода под налягане.В комплекта има едно маркуче,подобно на система,хакваш го в една банка физ,закачаш я на по-високо от апарата и жулиш. Досега го ползваме 4 г.Ти си прави изводи
  16. Най-вероятно има някъде из форума,но аз не мога да го намеря.Интересувам се от изискванията за внос на кучет и котки в САЩ и Шотландия(Великобритания). Благодаря предварително! Ако има такава тема,дайте ми линк и изтрийте тази.
×
×
  • Create New...