Jump to content


РЕКЛАМИ
д-р Йовко Хараланов

Admin
 • Content Count

  5577
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  208

д-р Йовко Хараланов last won the day on January 2

д-р Йовко Хараланов had the most liked content!

Community Reputation

354 Отлична

About д-р Йовко Хараланов

 • Rank
  Собственик и Модератор на форума
 • Birthday 03/20/1973

Contact Methods

 • Skype
  yovkoharalanov

Recent Profile Visitors

1682 profile views
 1. until
  V V C Conference 2020 https://www.vvcconference.com/
 2. В България няма дистрибутор. Ползваме румънския дистрибутор. Мога да дам координати.
 3. За съжаление това е много трудно, а и дори невъзможно. Така е по конгреси, винаги има паралелни лекции и не можем да покрием всичко, времето не достига за всички лекции да са в една зала. Елмира ще има и мастер клас предния ден, който също ще е много полезен.
 4. Здравейте, Колеги! Искаме горещо да ви препоръчаме INTERNATIONAL CONGRESS OF VETERINARY NEPHROLOGY - http://www.solarevents.ro/conferinte/2020/hemodialivet/ , който ще се проведе през месец Февруари в Букурещ. Имам удоволствието да ви обявя, че за колегите членове на VVC Форума и последователите на нашата страница има специална цена от 75 Евро, като в тази цена е включена и гала вечерята. При регистрацията използвайте - Registration via Promo Code supplied: , а промокода е VVC .
 5. ALTIUS Румъния, търсят търговски представител за българия. CV-то трябва да е написано на английски!!!
 6. На 26.10.2019 във ВМФ ТУ, Стара Загора ще се проведе есенния семинар на БАВЛДЖ - Онкология при кучето и котката. Програмата можете да видите тук - https://www.basav.org/wp-content/uploads/2012/10/oncology.pdf
 7. Ето я програмата! Качена е и на сайта на асоциацията - https://www.basav.org/ https://www.basav.org/wp-content/uploads/2012/10/oncology.pdf
 8. Всички форуми от клиничната част са заключени, така че не се притеснявайте да пишете на воля!
 9. Три форума са останали отключении не занам защо. Сега ще ги заключа. Съжалявам, ако е създало това някакво неудобство.
 10. Колеги, Скоро ще пуснем сайта на конференцията VVC2020 и ще отворим регистрацията. Пригответе се за една чудесна конференция и много добро експо. Вече над 20 фирми заявиха участие. Лекторите са много добри и атрактивни. Надявам се, че ще се наслаждаваме на изключително добри лекции, удобен хотел, чудесна храна и разбира се на хубаво време прекарано заедно. https://www.youtube.com/watch?v=GuGfTF5t29E&t=136s
 11. Това съобщение се отнася за всички колеги, които са собственици или управители на ветеринарни амбулатории или клиники и особено за тези, които ще присъстват на конференцията. На 19-ти от 19:00 часа или точно след последната лекция ще направим една работна среща на собствениците и управителите на практики. Ще обсъдим някои неща свързани с организацията и бизнеса на нашата дейност и ще направим планове за бъдещо развитие в тази област. Ще ви очакваме!
 12. Супер! Нови тестове, които разширяват нашата диагностична дейност!
 13. Учим се от по-добрите! По примера на нашите приятели от AMVAC/RoSAVA и на нашата конференция ще направим томбола с паспорти. Всеки участник ще получи паспорт с място за печати на всичките ни изложители. Този който събере всички печати ще участва в томбола с интересни награди! Побързайте! Вече половината места за конференцията са заети.
×
×
 • Create New...