Jump to content








Нови продукти от ZOETIS


Recommended Posts

Уважаеми Колеги,

Използвам и VVC Форум, за да се обърна към Вас, тъй като ситуацията в момента е усложнена, заради COVID-19, а за нас момента е изключително важен, защото на пазара от дни са налични 2 нови продукта от нашия партньор Zoetis, които очаквахме от доста време и които планирахме да Ви представим.

За съжаление, плановете ни се промениха, не само нашите, а вероятно и на повечето колеги от Вас. Но някак си, всички трябва да се адаптираме към ситуацията, за да продължим напред.

Нашите търговски представители пътуват, но ограничено и единствената възможност в момента, е да представим новите продукти дистанционно. Simparica TRIO и Versican Oral Bb са два иновативни продукта. Зад тях стои дълъг труд и много проучвания. Вярваме, че това са продукти, които ще предложат за Вас нови възможности за лечение и ще Ви бъдат надеждна помощ в практиката.

Накратко Simparica TRIO предлага широкоспектърна защита за кучета, тройна комбинация срещу паразити, благодарение на активните съставки SAROLANER, MOXIDECTIN и PYRANTEL. Овкусената дъвчаща таблетка се дава веднъж месечно и:

• Предлага на ветеринарните лекари нова възможност за лечение на смесени външни и вътрешни паразити;

• Лекува и има постоянно действие срещу ново заразяване с кърлежи и бълхи за период от месец;

• Лекува заразяването със стомашно-чревни нематоди;

• Предотвратява развитието на заболявания, причинени от дирофилария (Dirofilaria immitis) и белодробен червей (Angiostrongylosis);

 Накратко, за Versican Oral Bb - Новата ваксина на Zoetis  е първата перорална ваксина за кучета в Европа, помага за предпазване от Bordetella bronchiseptica, в полза на домашните любимци, собствениците и ветеринарните лекари. Ваксината предлага по-удобна форма на ваксинация, орална, която се прилага директно в устата, има 12-месечна продължителност на имунитет и може да се прилага от 8 седмична възраст.

Това е линк към нашата web страница. Част от информацията за двата продукта е публикувана там в секцията Новини - https://my-vet-trade.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8

Надявам се, че по-голямата част от Вас са получили е-мейл бюлетин, с кратка информация за продуктите, цените и промоциите. Тези от Вас, които не са получили е-мейл, нека се свържат с нас на посочените телефони.

Нашите представители са на линия и разположение:

Д-р Филип Димитров – 0886 888 128

Д-р Димитър Паскалев – 0887 798 373

Д-р Жечко Жечев – 0885 501 467

Д-р Борислав Бончев – 0884 909 825

 

С най-добри пожелания!

Зоя

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...