Jump to content








Организационна среща


Recommended Posts

КОЛЕГИ,КЛИНИКА "АЛБЕЙТАР"РУСЕ РАЗПОЛАГА С ЧУДЕСНА ПЛАНИНСКА ВИЛА НА 6 КМ ОТ ГАБРОВО ЗА НАС ЩЕ БЪДЕ УДОВОЛСТВИЕ ДА СИ НАПРАВИМ ЕДНА ОЩЕ ПО НЕФОРМАЛНА СРЕЩА В НЕДЕЛЯ ВЕЧЕРТА ТАМ.ИМА МЯСТО ЗА СПАНЕ НА 10-15 ЧОВЕКА И РАКИЯ ЗА 100-150 ЧОВЕКА.ОБСТАНОВКАТА НЕ Е ЛУКС,НО ПРЕДРАЗПОЛАГА ЗА "РАЗМИСЛИ И СТРАСТИ"ТАКА ЧЕ НЕ РЕЗЕРВИРАИТЕ ХОТЕЛИ АКО ИСКАТЕ ПО ДОБРЕ ДА ГИ ИЗПИЕМ ТЕЗИ ПАРИ.ВЕЧЕ 3 ПОТВЪРДИХА НОЩУВКА В ПЛАНИНАТА

Link to comment
Share on other sites

ДОБРЕ СТЕ НИ ДОШЛИ ВСИЧКИ 250 ЧОВЕКА ОТ ФОРУМА ИМАМЕ 3 ДЕКАРА ДВОР И ГОЛЯМ СЕНОВАЛ :ph34r::D:D:P

Link to comment
Share on other sites

То в ГаброВО ,луканките и пържолите са нещо кът,че не лошо да вкусим Русчуклииски(стига да не са от гладни и лаещи) !!:ph34r::D:D Както се очертава в последния момент, срещата ще продължи и в понеделник.........Да взема да пекна агънце???????????

Link to comment
Share on other sites

нема лошо,аз съм навит не знам някои от нас да е вегетарианец,но и за тях ще има лапад и коприва

Link to comment
Share on other sites

АЗ И ОЩЕ 2 КОЛЕГИ ЩЕ СЕ ПОДГОТВЯМЕ ОЩЕ ОТ СЪБОТА ВЕЧЕРТА И ЩЕ ПРЕКЛЮЧИМ НАЙ-ВЕРОЯТНО В ПОНЕДЕЛНИК СУТРИНТА ТАКА,ЧЕ ПО-ВЕЧЕ НЯМА ДА ДОСАЖДАМЕ С ПОКАНАТА СИ. ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТИ, РЕЗЕРВАЦИИ И ОРГАНИЗАЦИИ 0898441414 ЩЕ БЪДА НА РАЗПОЛОЖЕНЕИ ДО 17 ЧАСА В СЪБОТА СЛЕД ТОВА СЪМ БЕЗ ПОКРИТИЕ.ТЕ ЗА ТОВА ГО ОБИЧАМ ТОВА МЯСТО.

Д-Р ГЕОРГИЕВ НЕ ВЗЕМАИ ВЪДИЦИТЕ,НЯМА ДА ИМА ВРЕМЕ, НО ИНАЧЕ ИМА КЪДЕ

Link to comment
Share on other sites

Колеги ,поканих и доц.Кирил Василев ,който ще ви сведе последна информация(обнадеждаваща )от комисята по земеделие към Народното събрание.

Link to comment
Share on other sites

Телефони за връзка при нужда: гр. Габрово -Д-р Р.Димитров - 0888 671905;066 855508 дом. ;066 806140 сл.

Link to comment
Share on other sites

Амии......запознахме се с предложенията, които колегите от камарата и асоциацията заедно с някои колеги от Варна са внесли в комисията по земеделие и гори. Проектозакона е приет на първо четене и сега е крайния момент да се направят поправките , които искаме. Дебатите бяха разгорещени, но ползотворни според мен. Чуха се мнения и мотивите за тях на колегите, както и несъгласията на някои. Лошото е че бяхме малко и за мнозина когато закона се приеме ще им дойде като гръм от ясно небе. Не, че е лош, но за незапознатите ще бъде доста трудно да разберат, че нещата коренно се променят. Аз лично съм доволен от срещата, защото най-накрая си зададох въпросите на хората, които исках да ги чуят. Освен това се видяхме с колеги, което винаги е вълнуващо и приятно.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...