Jump to content








търся такава храна!


Guest
 Share

Recommended Posts

Колеги, търся храна за физически активни немски овчарки (НОК) . С качествен източник на протеин над 25% и добра калоричност. Цена до 3,50 -3.80/ кг. Благодаря предварително за идеите :D:D:D

Link to comment
Share on other sites

Благодаря Ви за мненията колеги!Общо взето и аз се бях насочил към същите храни, с изключение на DIAMONT USA , които предлага доктор Рачев.Стях не съм запознат. Лусо дог съм препоръчвал на доста ловни породи , също и фаворит актив и съм доволен от тях(но все пак това са полубюджетни храни). По принцип ми се налага да заместя роял канин -4800 с нещо малко по-малко калорично и с дотатъчно протеин,но се уверих че качеството май има цена.

Доктор Рачев , има ли DIAMONT USA в Русе,колко струват? "Мистела -вет" регистрирана ли е по ДДС? Не сме се виждали от 3-4 години, или поне аз не съм те виждал.За мен ще бъде приятно да се срещнем някой ден! :D

Link to comment
Share on other sites

Guest д-р Анна Бондокова
Цена до 3,50 -3.80/ кг

Малииииииии , мноо евтин тоя Hill's , бе ! :P

Link to comment
Share on other sites

НАЙ НЕВЕРОЯТНАТА ХРАНА Е DIAMONT PERFORMANCE 18 КГ 72,10 ЛВ Т.Е 4 ЛВ ЗА КГ 30% МАЗНИНИ 20% ПРОТЕИН ОМЕГА 3 И 6 МАСТНИ К-НИ ГЛЮКОЗОАМИН + ХОНДРОИТИН .Е АКО ТОВА НЕ Е ПОДХ. ЦЕНА ЗА ВСИЧКИ ТЕЗИ ЕКСТРИ ЗДРАВЕ МУ КАЖИ.ТОВА Е СКЛАДОВА ЦЕНА Т.Е ЗА ТЪРГОВЦИ. ЦЕНАТА ЗА КРАЕН КЛИЕНТ Е ДРУГА.ПОВЕЧЕ ИНФО. ОТ ТЪРГОВСКИЯ УПРАВИТЕЛ НА "АЛБЕЙТАР" Г-ЖА ГАВАЗОВА 0898441614 082-824463 ТЕЛ НА СКЛАДА.

Link to comment
Share on other sites

Добре! Все пак тук си говорим уж специалисти!!!!! - Би ли могъл някой да ми обясни как е възможно да се направи ПЪЛНОЦЕННА суха храна за куче или котка, която да се обработи, да и се добавят разни полезности, да се пакетира, да се регистрира, внесе, съхрани, разпространи и рекламира и крайната й цена да е под 7 лв за килограм!!!! Все някак не мога да си го представя...

Link to comment
Share on other sites

Може. Всичко е въпрос на договори с производителите и надценки. Нали сме в ЕС, а цените ни пак различни/ при кучешките храни по-високи/ от тези в другите страни.

Link to comment
Share on other sites

Aми как мислиш се постига цена от 1,2-1,30 за кг. Има такава българска храна и доста от моите клиенти ми казват "Яде я докторе и се чувства много добре" (направо УЖАС!!!)и аз като го видя наистина е в добра кондиция. Как е възможно? Явно поставяме по-високи изисквания към храните отколкото май са необходими за едно куче. Така, че храни различни и качество различно и съответно и цени. Перфектната храна струва много, но май преживяват доста добре и с не толкова перфектни храни.

Link to comment
Share on other sites

Не знам колко би трябвало да струва храната, но Роял Канин Cyno-4800 е около 4,50 цена на едро ако не греша, а пък аз съм пове4е от доволен от нея....Доколкото си спомням имат производство в Чехия, значи това е храна с цената на Чешка работна ръка (добре платена), транспорт , такси...Евентуално някой в България може да произвежда и продава под 3.20 подобна храна при наличието на технологии и желание и ако намали мазнините от 30% на около 15%.

Д-р Хараланов, съгласен съм с Вас, Тъй като се занимавам със служебни кучета и когато им намаля роял канина и им увеличат"котловата храна" , понякога изглеждат много по -добре. Все пак кучетата са си всеядни и ако не греша таксономично и като еволюционна връзка не са далеч от милите мечета, май? :D

Link to comment
Share on other sites

Все пак ДИАМОНД е американска храна, ако не се лъжа.. Не мога да си представя, че след плащане на транспорт, мито (ако е внос от страна извън ЕС) качествена храна за кучета или котки би струвала 4.50- 5.00 лв. същото е положението и с Nutram. наскоро Д-р Карагьозов от Пловдив ми казваше, че внася антиалергична еврейска храна за кучета с крайна цена 6.50 лв, ама я произвеждали в Турция. Е за да бъде на печалба, да плати на транспорт, мито и т.н. колко ли трябва да е себестойността на тази храна?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...