Jump to content


РЕКЛАМИ


Кардиологичен семинар, Пловдив, 12 май 2018


Recommended Posts

Семинар на Българска Асоциация по Ветеринарна Кардиология и БВС Пловдив

Кардиологичен пациент или не? Практичен подход към диагностика на сърдечните заболявания при кучето и котката.

12 май, Пловдив, парк хотел „Империал“, ул. „Лев Толстой“ 6, www.hotelimperial.bg

 

Лектор: Christos K. Koutinas, DVM, PhD

Преподавател по медицина на домашните любимци, Клиника за дребни животни, Факултет по Ветеринарна Медицина, Университет „Аристотел“, Солун, Гърция

Д-р Христос Кутинас е роден в Солун, 1976г. Той е завършил с отличие, първи по успех за годината във Ветеринарният факултет към Университет „Аристотел“, Солун. След дипломирането си работи там и защитава докторска теза. Получава след дипломно специализирано обучение в областта кардиология на дребните животни в Royal Veterinary School of Edinburgh и работи като гостуващ преподавател в Colorado State University. Превел на гръцки език два наръчника по кардиология на дребните животни, изнася много лекции по кардиология в Гърция и в чужбина. През 2014 г. беше основен лектор на годишният конгрес на БАВК с тема „Електрокардиография, аритмии и антиаритмични лекарства“. В последните 16 години се занимава предимно с кардиология. Научните му проекти включват биомаркери на различни инфекциозни и кардиологични заболявания. В момента е преподавател по вътрешни болести и кардиология към Клиника за дребни животни, Ветеринарен Факултет, Солун и гостуващ специалист във ветеринарни клиники в Атина.

 

13,00 - 14,00 Регистрация

14,00 – 15,00 Практичен алгоритъм за диагностика на сърдечните заболявания при кучето и котката, удобен за практикуващият ветеринарен лекар

15,00 - 15,45 Кучето с кашлицасърдечни и несърдечни причини

15,45 – 16,30 Кафе пауза

16,3017,15 Методи и възможности за лечение на сърдечните заболявания

17,15 – 18,30 Кратки презентации на случаи от практиката; дискусия

 

Осигурен е симултантен превод от английски на български език.

 

20,30 – 22,30 вечеря в бирария Jagerhof, жк „Тракия“, ул. „Съединение“ 4, www.jagerhof.bg

22,30 – нощен Пловдив: “BeeBop Cafe”, Капана и др.

 

Събитието е безплатно за членове на БВС Пловдив и за членове на БАВК (Българска Асоциация по Ветеринарна Кардиология www.bavc.bg ). Благодарение на спонсорите ни, можем да предложим и двадесет безплатни места за студенти от двата ветеринарни факултета. Местата за студенти са ограничени и ще бъдат запълнени от първите, които подадат заявка. До запълване на капацитета на залата, с удоволствие ще приемем всички останали желаещи да присъстват срещу такса от 30лв, която ще бъде платена по време на регистрацията преди семинара. Хотел Империал осигурява безплатен паркинг за всички участници и преференциални цени за нощувки свързани със семинара.

Цената на вечерята в Jagerhof не е включена в таксата за участие и не е безплатна за членовете на БВС Пловдив, БАВК и студенти. Кувертът за вечерята е 20 лв и включва бира, вода, салата и плато топли предястия. Допълнителна консумация ще се заплаща отделно. Местата са ограничени и ще бъдат запълнени от първите, които подадат заявка.

 

Молим всички, които искат да участват в семинара, да изпратят предварителна заявка на email drkalinov80@gmail.com или телефон 0897 822587 , като отбележат:

  1. трите си имена,
  2. телефон за връзка,
  3. членство в БВС Пловдив/ БАВК/студент,
  4. нужда от превод,
  5. нужда от нощувка в хотел Империал и
  6. желание за участие във вечерята.

Краен срок за записване 30 април 2018г.

Всички колеги, които искат да се включат с презентации тип "клиничен случай", моля нека се свържат с организаторите до 30.04.2018.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...