Jump to content








Новите тенденции в продажбата на кучета


Recommended Posts

Здравейте колеги,

 

Поради зачестилите случаи на измамени клиенти с продадени кучета, реших да пиша за тези нови тенденции в продажбата на дом. любимци

 

и да се опитаме да се предпазим от следващи случаи.

 

Моя клиентка поръчва куче Бийгъл от човек от гр.Варна.Името на човека е Веско-само това.Бате Веско намира кучето и го доставя на нашата клиентка във

 

01,00 часа посред нощ.на нея и е станало странно защо в този ранен час? но е взела кучето.На нея и прави впечатление че въпросния човек звъни от различни телефони-

 

мобилни/минимум 5 знае тя/.

 

С кучето върви и един комплект от лекарства които се плащат отделно.

 

И така кучето е 300 кинта и лекарства за 106 лева.

 

Затова колеги да попитам има ли и други такива случаи при вас.

 

Колегите от Варна имат ли инфо за този пич.

 

Това е всичко което и е дал.

post-128-0-29893800-1357723430_thumb.jpg

post-128-0-55890300-1357723464_thumb.jpg

post-128-0-86152100-1357723476_thumb.jpg

post-128-0-06815700-1357723487_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Той е известен във Варна. Има съставени няколко акта от службата. Доколкото знам вече затвори зоомагазина си срещу Мак-драйв. Иначе в Алфавет се представяше за лекар и че ще открива вет. кабинет, пазаруваше чипове , татуировъчни клещи , ваксини и т.н.

Link to comment
Share on other sites

В Пловдив като чуем за куче от Варна и започваме да темперираме тестовете за парво и подобни. Този не е Веско Ангелов, който е лекар ама толкова. Във всяко друго отношение е като този.

Link to comment
Share on other sites

В рамките на 3 седмици 2 ма мои клиенти бяха излъгани от този човек. На едните продаде лабрадорче, което е просто едно улично пале. Момчетата платили 360 лв за него и като разбраха, че са излъгани се натовариха на една кола и го пипнаха този. Нали се сещате, че успяха да си върнат парите. Миналата година още едни клиенти бяха излъгани от този, а преди 2 години още едни. Този е много успешен бизнесмен и просто се чудя как всеки 3-ти потърсил обява в нета за куче попада на този.

 

От друга страна това да е за урок на всички онези, които имат пари и си мислят, че животно се купува ей така по някаква обява. Крайно време е да разберат, че това не е играчка и, че подхода при купуване на животно е съвсем различен.

Link to comment
Share on other sites

Май от същия имаме овчарка с корона и гиардия. Кожа и кости беше. Беше с немонтиран чип- изпратиха го по-късно/бил си включен в цената за кучето/.

Практиката с многото постоянно подменящи се телефонни номера не е нова. Имат си и печати на ветеринарни лекари- дори от чужбина. И това е от години.

Link to comment
Share on other sites

На всеки клиент давам съвети да не купува породисто куче от място, различно от съответния клуб. Плюс да подпише договор за покупко-продажба и да има поне едни 9 дни срок, в който да има възможност да се пренасочи болно животно в клиниката, която обслужва продавача/там продавача ползва поне 20%-ва отстъпка/. Аз такива избягвам да обслужвам.

Link to comment
Share on other sites

Здравейте, колеги!

Някой, който пише в ДОГ.БГ може да пусне там линк към тази дискусия, зада четат хората и да знаят за тези схеми на измама на Веско. Явно той е завзел интернет пространството с изключително много обяви.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Хората се взели кучето на 11,01. от този Веско в някъкво добричко село. От паспорта става ясно ,че същият ден е третирано против бълхи от вет. техник в с. Пастир и за вътрешни паразити от д-р Янко Георгиев в Ямбол.

post-602-0-01397900-1358517143_thumb.jpg

post-602-0-96060100-1358517148_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...