Jump to content








S.SIMEONOV

Членове
  • Posts

    142
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by S.SIMEONOV

  1. Благодарим и ние на организатора и на прекрасните лектори, които ни дадоха възможност да научим още тънкости от медицината.

    д-р Иринкова

     

    При трите случая представени от мен в началото на презентацията се касае за Демодекоза. С това исках да покажа колко важно е да се извършват допълнителни изследвания. Диагноза основана само на клиника не винаги е възможно. Благодаря на чудесната публика.

    д-р Александрова

  2. Везната е едно от практицните неща без което не може!

    Точно една година ползваме алфаветската, без забележки, заради стопаните се наложи да я приместим на друго място .Мястото на везната за кучета е в чакалнята.За котки трябва друга везна.

    Относно точноста в допустимите норми е, проблемите за които споменава Йовко липсват.

    Изключително практичните везни за кучета които съм виждал са в ценовия порядък 550-700 долара, с възможност за монтаж на пода или на масата , връзка с компютър и софтуер подобен на Р. К. -за корекция на теглото със съответната диета.

    Всичко хубаво струва доста пари!!!!

  3. Биомед предлагат апарат на Миндрай, ама май по добре втора употреба Европейски от колкото нов Китайски!

    Горчив опит с нов апарат за биохимия, Китайски ! Катедра Хирургия в Ст. Загора също имат проблеми с Китайската лаборатория.

  4. Четящото на Крузе е на изключителна цена и много качествено! Чете всичко , препоръчва се от Дата ! Взехме преди години такова от

    д-р Колев, беше скъпо , сега цената е хубава .

    Най- ниска пресечна точка между цена и качество !

×
×
  • Create New...