Jump to content








д-р Надежда Николова

член
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by д-р Надежда Николова

  1. Последното ,което чух в София -област е ,че трябвало да си съберем клиенти-пациенти и в зависимост от това да подпишем новия договор!Колкото повече толкова по-добре!Само че не знам дали официалните лекари ще го оповестат това навреме!тогава колеги не разбирам защо беше целия тоя цирк със съсловната организация ,която уж решавала кой ще бъде титуляра на даден участък!

    Прехвърляне на отговорността или по-скоро разединяване на колегията участъкови лекари!наистина нвмс ни е мащеха или целят все повече колеги да отпаднат от класацията!!!

  2. Др.Куртенков не знам дали знаете как е направено районирането на участъците?Миналата година обединиха голяма част от тях във връзка с това ,че в участъците няма животни и обещаха,че с влизането в Европейския съюз ние участъковите лекари ще взимаме много пари,защото ще носим голяма отговорност!А то какво стана!?Тази година лично аз ще получа от държавата около 1000лв.,които няма дори да ми стигнат да поддържам фирмата си (без фирма аз не мога да сключа договор с държавата)следователно аз и такива като мене ще работят само за това да се наричат лицензирани вет. лекари и да знаят поне какво се случва около тях както се е изразила др.Канева по-горе!Ние от София област подписахме ,защото останахме 5-6 колеги,които със сигурност не можеха да променят нищо!

  3. Благодаря на всички колеги,които положиха усилия да променят системата!Благодаря на всички,които ни подкрепиха!За съжаление не успяхме да направим нищо!Вчера подписахме договора почти всички в Костинброд!Тази година ще работим само за идеята дето се вика!

×
×
  • Create New...