Jump to content








д-р Марина Горбанова

Членове
  • Posts

    817
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    18

д-р Марина Горбанова last won the day on April 23 2019

д-р Марина Горбанова had the most liked content!

About д-р Марина Горбанова

  • Birthday 07/24/1981

Информация за профил

  • Интереси
    Коняк

Recent Profile Visitors

д-р Марина Горбанова's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

32

Reputation

  1. Ако някой знае кой е дистрибутор сега и евентуално телефон за връзка. Благодаря!
  2. Ново от БАБХ Писмо 1542-ЗЖКФ от 09.03.2017 г. Изп. дир. БАБХ.pdf кучета 21.03.2017.pdf паспорти кучета.doc паспорти.doc
  3. Имам точно един флакон , който няма да ползвам . Срок на годност до 04.2018г.. Кажи къде да ти го изпратя?
  4. Фенобарбитал табл. Там откъде вземам обикновенно- няма.
  5. Колеги , трябва ми малко информация за лекторката от Турция- имена и месторабота ако е възможно.
  6. Тази година конгера е от 11 до 13 септември. Някой ще ходи ли?
  7. Ние също помогнахме , но това са много малко средства. Към БВС има фонд за подпомагане на колеги с подобни проблеми и нужди. По моя информация във фонда има около 100бона. Така или иначе всеки месец плащаме членски внос за този дето духа и аз лично ще спя по спокойно ако знам че парите от този фонд отиват за такива цели. Понеже д-р Делчев също е от Пазарджик, от където е и пострадалата , призовавам го да изръчка областното им ръководство да задействат нещата.
  8. Каква ви е организацията? В този сайт пише само на Румънски, почти нищо не мога да разбера.
  9. § 105. Член 322 се изменя така: „Чл. 322. (1) Когато в Република България няма лицензиран ВМП, подходящ за облекчаване страданията на непродуктивни животни, по изключение ветеринарният лекар може да прилага на своя отговорност лечение със: 1. ветеринарномедицински продукт, лицензиран по реда на този раздел или съгласно Регламент (ЕО) № 726/2004 за друг вид или за същия вид животни, но с други терапевтични показания; 2. лекарствен продукт, лицензиран за хуманни цели в Република България или съгласно Регламент (ЕО) № 726/2004, или 3. лицензиран за употреба ВМП по законодателството на друга държава членка за същия или за друг вид животни за същото или друго болестно състояние – когато липсва продукт по т. 1; 4. ветеринарномедицински продукт, приготвен в аптека от правоспособно лице по рецепта на ветеринарен лекар – когато липсва ВМП по т. 2 и 3.
  10. Хората се взели кучето на 11,01. от този Веско в някъкво добричко село. От паспорта става ясно ,че същият ден е третирано против бълхи от вет. техник в с. Пастир и за вътрешни паразити от д-р Янко Георгиев в Ямбол.
×
×
  • Create New...