Jump to content








д-р Стоян Георгиев

Членове
  • Posts

    754
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

Posts posted by д-р Стоян Георгиев

  1. Не,че е за хвалене. И аз внесох по сметката. Просто да се знае, че за такива неща парите трябват спешно. Който смята да помага е добре да не го отлага във времето.

    Дано всичко приключи добре!

  2. Подарява се женски Американски булдог на три години,бяла на цвят. Раждала е два пъти, последно в началото на март. Имаше тежък мастит - вече почти излекувана. С хроничен дерматит и отит - вероятно атопия.

    0878290361 -Антон

  3. Аз първо смятах да не посещавам семинара. Бях си изградил предубеждението, че ще дойде лектор от богата американска университетска клиника и ще ми говори за методи почти недостижими в нашата практика.Добре че отидох .

    Толкова ерудиран и същевременно земен, практически фокусиран лектор се оказа.Много съм доволен. =D>

    "Вие искате да имате куче, или искате да имате точно това куче?" - това е въпросът му към стопаните на пациент с неясна прогноза и лечение (rock)

  4. Отговор като от политик си дал Коко. По цял свят професионалните организации бягат от политиката, нашия съюз повече на политическа организация прилича. Като лекари може да се знам, говорим и разбираме. За това не са мотивирани професионалистите, не им е удобно в политическите схеми.

  5. Каква работа досега е извършена от съществуването на организацията? Освен събирането на чл. внос. И каква работа призоваваш да вършим?

    И лично към теб да се обърна с конкретен пример. Когато отказахме на колега от Ямбол, без стаж и с измислен управител от ямболските села, вие защо му разрешихте да открива амбулатория? Кой сега ще е мотивиран да работи за тази организация?

    • Like 1
  6. 1. Всички регистрирани ветеринарни лекари, упражняващи законно ветеринарномедицинска практика, при изразено от тях желание да могат да сключат Индивидуален договор за 2012година/Анекс№2 към ГРД/ с Директора на ОДБХ град София- по всяко време на годината

    Е, аз нямам желание! Кой тогава ще свърши моята работа!

    Ще дойде Б. Б. и ще ти направи предложение на което не можеш да откажеш :D

    Това смятам, че се крие зад думичките "при изразено от тях желание"

×
×
  • Create New...