Jump to content








d-r Dragnev

Членове
  • Posts

    167
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

d-r Dragnev last won the day on April 12 2012

d-r Dragnev had the most liked content!

About d-r Dragnev

  • Birthday 04/05/1981

d-r Dragnev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Аналгезия при остра травматична болка.Адекватно интраоперативно обезболяване-подход и методики.Мониторинг при инфузия на опиоидни аналгетици с постоянна и променлива скорост.Постопертивна аналгезия-при гериатрични пациенти. Мястото за Конгреса си е добро,близо е до летище,което е важно за гостите лектори!
  2. Детайлен Мониторинг на пациенти под анестезия-правила и принципи.Кардио-пулмонална реанимация-подходи.
  3. Едва ли има колега,който да е запознат така в детайли както д-р Папазов с анестезиологията,както в практичната и част, така и в теоретичната.За да си дадете отговори на много въпроси от към фармакодинамиката на медикаментите ползвани в анестезиологията,трябва да познавате патофизиологичните механизми на пациента.Аз не успях да присъствам на форума в Стара Загора,но съм запознат с материалите на колегата Папазов,съгласете се, че всяка нова материя за изучаване,трябва да започне от А и Б и той се е опитал да ви предостави именно това,с тенденция за в бъдеще да се надслагва информацията поетапно,при следващите подобни събития.Поздравления за положения труд от негова страна!
  4. Реанимация и мониторинг на пациенти в шоково състояние.
  5. Махни тоа пИшкир от врата си ! Ше се обесиш и няма с кой да се заяждам после ! :)

  6. Поздравявам организаторите на събитието за чудесно свършената работа,преводачът се справи също перфектно-и аз искам диск)
  7. Аз също бих искал да присъствам на семинара,докторе ще чакам да обявиш точна дата,място и час.Подкрепям съвета на д-р Шишков,да наблегнем на диагностика.
  8. Мой клиент продава женски мопс,с първа ваксина,тези дни му предстои втора ваксинация- цена 750 лв.Ако някой проявява интерес или има въпроси ,да ми пише на лични,ще му пратя и снимка на мъничето.
×
×
  • Create New...