Jump to content








доц. д-р Пламен Георгиев

Членове
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by доц. д-р Пламен Георгиев

  1. Уважаеми колеги,

     

    През месец май 2013 г. се навършват 90 години от началото на висшето ветеринарномедицинско образование в Република България.

    Ръководството на ВМФ при Тракийски Университет в гр. Стара Загора – правоприемник на създадения през 1923 година първи ветеринарномедицински факултет най-учтиво Ви кани да вземете участие в Юбилейната научна конференция, която е част от тържествата, посветени на тази годишнина. Тя ще се проведе на 30 и 31 май 2013 г. в учебния корпус на ВМФ в Студентски град Стара Загора.

     

    Вие бихте могли да участвате чрез представяне на Вашия клиничен опит, практика и постижения, чрез презентиране на каузистични клинични случаи, обобщени резултати от Вашата дейност, хипотези и заключения. За тази цел бихте могли да се кооперирате с колеги работещи в институти, университети, лаборатории и други научно-образователни центрове в страната и чужбина.

     

    ПУБЛИКУВАНЕ НА НАУЧНИТЕ РАЗРАБОТКИ

     

     

    Всички приети резюмета ще бъдат публикувани предварително в Abstract Book на Bulgarian Journal of Veterinary Medicine, който е част от раздаваните материали в деня на конференцията.

    Важни дати

    · До 15 март 2013 година заявка за участие с изпращане на резюме на е-мейл адрес: plana@mail.bg или pl.georgiev@uni-sz.bg

    · До 15 април 2013 година потвърждение от организаторите за приемане (отхвърляне) на резюмето и заявката за участие

    · До 10 май 2013 година изпращане от участниците на регистрационните форми с копие от документа за платена такса (участници с одобрено за публикуване резюме)

     

    · До 20 май 2013 година - изпращане от организаторите на окончателната програма на конференцията

     

    · 30 май 2013 година – регистриране на участниците в конференцията

     

    Поетапни и подробни сведения относно заявките за участие, изготвянето на научните съобщения (доклади и постери), изискванията към презентациите, както и всякаква друга информация, касаеща транспорта, настаняването, регистрацията, научната и социална програма може да намерите на сайта на Тракийски университет респ. на Ветеринарно медицински факултет http://tru.uni-sz.bg/eava2012/VMFBG/ както във фейсбук https://www.facebook.com/events/450198498362587/ или да получите чрез запитване на адрес plana@mail.bg или pl.georgiev@uni-sz.bg

    Председател на организационния комитет:

     

    Доц. д-р Михни Люцканов - Декан на ВМФ

  2. Уважаеми КОЛЕГИ,

    Деканското ръководство и академичната общност на Ветеринарномедицинския факултет при Тракийски университет - Стара Загора кани Вас и всички колеги от Вашия регион да посетите 8-то Национално ветеринарномедицинско изложение BULVETMEDICA-2012, което ще се проведе на 19, 20 и 21 октомври на територията на факултета.

     

    По време на изложението ще се представят нови лекарствени и био-препарати, инструменти за диагностика и лечение, фуражни добавки, консумативи и аксесоари за всички видове животни. Предвидена е съдържателна научно-тематична програма от наши преподаватели и гост-лектори от чужбина.

     

    Заповядайте на този най-голям празник на ветеринарномедицинската професия!

     

     

     

    Декан: (Доц. д-р Михни Люцканов)

     

    Прилагаме програмата на събитието

     

     

    Programa BULVETMEDICA 2012.doc

  3. Привет на всички!

     

    Освен във форума за събития качвам поста и тук, за да може всеки който има желание да изтегли презентацията. С удоволствие ще коментирам и мнения/въпроси към нея.

     

     

    Семинарът беше много интересен и според мен това е основният начин да вървим напред; надявам се все по-често да се срещаме за да обсъждаме клинични случаи, новости в областите в които работим или трудности и как сме ги преодолели ;)

    Благодаря на д-р Хараланов за предоставената ми възможност да изнеса тази презентация, надявам се тя да запали повече колеги по Кардиологията! :) Лекциите на д-р Папазов, д-р Христов и д-р Костадинов бяха много интересни, за съжаление аз пропуснах последната - по Дерматология, но съм сигурен че и тя е била добра!

     

    Тъй като файлът с моята част от деня е прекалено голям и не мога да го закача директно тук, за тези които биха искали да имат лекцията споделям линк към doxbg, където е качена:

     

    Линкът е валиден до : 23.04.2012

     

     

    Файл : Практична кардиология vvc 2012.ppt

     

    Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=28c3cc7270

     

     

    Ранко

     

    Ранко, впечатлен съм от презентацията, твоите познания, несъмнените професионални успехи, а така също и от умелото, убедително и завладяващо представяне на информацията пред аудиторията ! С пожелания за много професионални успехи !

     

     

    Пламен Георгиев

×
×
  • Create New...