Jump to content








д-р Албена Спасова

Членове
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

д-р Албена Спасова last won the day on September 1 2014

д-р Албена Спасова had the most liked content!

About д-р Албена Спасова

  • Birthday 01/20/1974

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

д-р Албена Спасова's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Искам да благодаря на всички колеги , които се включиха в събирането на средства за д-р Таня Спасова . Нещата вървят добре . В момента тя е на рехабилитация и предстоят в края на месец септември подготвителни манипулации за предстоящата операция . От нейно име изказвам към всички сърдечни благодарности , защото без вашата помощ това нямаше да се случи ! Дай Боже и занапред да има такава съпричасност към нуждаещ се колега и човек !
  2. А,ти СПЕЦИАЛИСТЕ,да знаеш:твоят професор греши !Става въпрос за други времена,да знаеш!Поздрави!
  3. Аз не съм извършила престъпление,но именно след,като завърших преди...няколко години,започнах работа съвсем сама.Не говоря за стреса и телефонните обаждания до по-възрастни колеги,както и постоянните справки,които правих с различни литератури.Това ми помогна да да стана по-самостоятелна и да реагирам своевременно при различни ситуации.Между другото работя сега с много млади колеги,от които единия завърши тази година и трябва да ви кажа,че се справят много по-добре от лекари с дългогодишен стаж и мога изцяло да разчитам на тях по време на работа.
  4. Нямам претенциите за всемогъщ доктор и корифей,напротив.Но не сме били поставени под някаква рамка и сме си изпълнявали задълженията,като лекари съвестно.А,относно работата за друг човек,също мога да коментирам.Аз работя и за себе си,но и работя за други колеги,от което не ме е срам.Това за втората ръка,го визирам по отношение на заплащането.Виждала съм ,как млад лекар работи по 10-12 часа шест дни седмично и получава...мизерни пари ,а в същото време допринася за развиването на бизнеса на друг по-опитен и прочул се колега.Уважавам мнението на всички,но аз коментирам това,което съм видяла.
  5. Така е ,но ние не сме били ограничени със тези 3 години и все пак сме се справили.Идеята ми е,че трябва да се даде някаква възможност на младите колеги да се усъвършенстват и същевременно с това,да получават и приличен доход.Такъв,който да не ги кара да се чувстват хора "втора" ръка.Поздрави.
  6. Значи 3 години младия колега трябва да е стажант,защото не е пълноценен,като лекар?На всичкото отгоре и от пари не трябва да има нужда!А,какво говорим за тези колеги по на 80 години,които са по участъците?Апропо,без да пренебрегвам ,това което преди са вършили.
  7. Аз пък не си спомням да съм цитирала някого,за да има какво да обяснявам.Мисля,че имам право да изкажа своето мнение,с което не ангажирам никого,макар,че много колеги съм сигурна,че са изпадали в тази ситуация.Не разбирам защо обаче,Вие колега реагирахте така?Нито познавам вашата дейност,нито служителите Ви.Поздрави! П.П.Благодарна съм,че не ми се налага някой да ме санкионира,нито пък стимулира!Доколко ще се развива и усъвършенства някой,като лекар,зависи не на само и от финансово естество.Успех на всички колеги!
  8. На мен пък ,като чета някои от постовете,много пребрежително ме звучи отношението към младите ни колеги.Задавам си въпроса дали,щеше да е така,ако и при нас беше ограничението със стажа.Често се сблъсквам и с друго нещо-много колеги токущо завършили работят по10-12 часа и по 6 дена,а заплащането е направо унизително.А,после дипломирани лекари отиват да работят в чужбина?!Мога много да коментирам по темата,но...Желая спорен ден на всички!А,и нека да не забравяме какви сме и откъде сме почнали всички.
×
×
  • Create New...