Jump to content








д-р Ивайло Папазов

Модератор
  • Posts

    934
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    28

Everything posted by д-р Ивайло Папазов

  1. Продавам си ехографа.Запазен е, цена 4000 лв.
  2. Здравейте колеги, един приятел си търси две бордър колита по възможност малки за месодаен добитък.Не е необходимо да са родословни иска да са от работещи родители.
  3. Това е типично за БВС.Ако не се запишете навреме плащате, ако не дойдете на събрание глоба, ако не правите еди какво си наказание. Като искат да измият очите на съсловието с дребни животни , поне да сложат сапун.
  4. Един колега в швейцария има в излишък този нож.Освен това имало и доста ножчета.Цена 1700 евро.
  5. Здравейте колеги, Искам да ви поканим с д-р Христов на следващият уоркшоп.Той ще се проведе отново в Югоизточна ветеринарна клиника Света Анна, Черноморец на 3 и 4 - ти май.Прикачвам програмата , може да я разгледате,Ще се радвам да се видим отново, да научим един от друг много неща и естествено да се повеселим след сериозната част.Таксата за участие е 540 лв. с ДДС. за контакти: 0896 778 263 - д-р Светослав Христов 0886 846 352 - Ивайло Папазов programa.pdf
  6. Искам да благодаря на д-р Грозев за поканата и възможността да посетя този конгрес и да видя Виена.Конгреса беше много полезен, перфектна организация и разкошно посрещане.Определено има какво да учим още от тях. Надявам се и ние в близкото бъдеще да можем да организираме подобни събития. Развлекателната част също беше страхотна.Още веднъж благодарности.
  7. Колеги, търся да си закупя топчести зондове от по - дебелите.
  8. Здравейте колеги, Искам да ви поканя на поредния уоркшоп.Той ще се проведе на 20 и 21 април във Югоизточна ветеринарна клиника Света Анна, Черноморец и ще бъде първа базисна част от поредица упркшопове.Следващия ще бъде за по-напреднали.Така ще се даде възможност на колеги които тепърва започват да се занимават с ортопедия да вземат участие, както и колеги с известен опит. Прикачвам програмата, на нея ще си разгледате темите.Цената за двата дни е 450 лв с ДДС.За записване : 0886 846 352 - Ивайло Папазов 0896 778 263 - д-р Светослав Христов предварително ви благодаря. Поздрави basic_osteosynthesis_lab.pdf
  9. Търся бяла чинчила, до 8 месеца, женска за братовчед ми.Много готин тип, пие като ветеринар - нека му помогнем.Благодаря предварително.
  10. Премина първия уоркшоп организиран от ВЕТ СЪРВИЗ ЕООД.Искам да изкажа огромни благодарности на др. Чанева за гостоприемството и оказаното съдействие, както и на участниците за търпението да ни изслушат. На мен лично много ми хареса, както учебната така и веселата част. За напред планувам да има и други подобни събития , така че ще съм много благодарен ако накой напише както предложения така и критики. Плануваните теми относно ортопедия са - базисни принципи на лечение на фрактури, а относно анестезиология ще се радвам на предложения за теми. Още веднъж благодаря на д-р Чанева, на всички участници и на д-р Христов за съдействието. https://www.facebook...etSarviz?ref=ts
  11. Здравейте, пускам ви едно предложение за спането - гр.Черноморец , хотел "Спика" тел.0887/ 564 739,единична цена - 30 лв.Може за повече информация да се обадите. Искам да кажа и че бройката е почти запълнена.
  12. Искам само да допълня, че от една практика може единия ден да присъства един колега а втория ден друг, като се запазва същата цена.
  13. Здравейте колеги, Имам честа да ви поканя на първия уоркшоп организиран от ВЕТ СЪРВИЗ ЕООД като официален представител на SECUROS https://www.securos.com и DISPOMED http://www.dispomed.com/ за България. Той ще се проведе на 8 и 9 септември в Югоизточна ветеринарна клиника Света Анна в Черноморец.Максималния брой участници е 8 и ако има повече желаещи ще насрочим втора дата. Първия ден е ортопедичен като лектор и инструктор ще е д-р Светослав Христов, а втория е анестезиологичен като лектор ще съм аз д-р Ивайло Папазов.Темите може да разгледате на прикачения файл. Цената за участие е 450 лв с ДДС, за което ще ви бъде издадена фактура.Желателно е потвърдилите да преведат 50 % от сумата по следната банкова сметка: ВЕТ СЪРВИЗ ЕООД ; BG200243335 IBAN BG85TTBB 9400 1525 5424 94 ; BIC TTBBBG22 ; SG " Експресбанк" МОЛ Ивайло Папазов За повече информация може да звъните на мен 0886 846352 или на д-р Христов 0896778263 Надявам се да съчетаем полезното с приятното. Поздрави Ивайло Папазов getdata.pdf
  14. Здравейте, Досега предлаганата от ВЕТ СЪРВИЗ анестезиологична машина Moduflex INIZIO вече идва с нов дизайн под името Moduflex Access2.Няма промяна в цената и качеството, само дизайна е подобрен.Има допълнителна опция за поставка за монитор. http://www.dispomed.com/moduflex-access2-veterinary-anesthesia-machine-517.html
  15. Записването за уоркшоповете ще става след 10.05. За работната среща на БАВОТ няма записване и всеки е добре дошъл да се запознае с дейността, целите и идеите на асоциацията.
  16. Наде, няма да спамя но вече съжалих за избора си на тема.Явно е рано.Съжелявам че не отговорих на високите изисквания. Поздрави.
  17. Това не съм го писал аз. Но и аз благодаря на прекрасната публика, че ме изтърпя.Раздвам се, че залата бе пълна.
  18. Колегата е от Карнобат.Бил е на стаж при мен,доволен съм от стажа му и мога да го определя като сериозен, отговорен и има голямо желание да се учи.Занимавал се е и с едри животни.За него няма значение населеното място където ще работи.Тел: 0897957173, Илия Кибритев.
  19. Кастрацията се очертава като една от най - сложните операции в БГ!!!!
  20. 0889508593 д-р Нанко Димов. Предлага и семенна течност европейска и американска.
  21. Много забавна песничка.Наслаждавайте се: http://www.youtube.com/watch?v=mEHBAWsu-OQ още един вариант
  22. Анестезия!Инжективна или инхалационна!Болка и терапия на болката!
  23. Колеги, започнах да предлагам машинки за инхалационна анестезия и консумативи към тях.По-долу ще пусна каталога , като някои неща са налични други се доставят по заявка.Смятам че ще бъда полезен на колегите които не са се занимавали с инхалация и могат да разчитат на мен по всяко време за консулт. За повече информация може да ми звъннете или да пишете на мейла ми: vet_d@abv.bg Една машинка вече работи при д-р Николай Митев от Бургас. каталога : anesthesia_machine.pdf
×
×
  • Create New...