Jump to content








д-р Йосиф Еленков

Членове
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by д-р Йосиф Еленков

  1. Здравейте колеги,

     

    Прикачвам снимките на една немска овчарка, според стопаните е открадната от двора на 26.12. По тяхна молба публикуваме снимки и номера на микрочипа (100000100125561), ако евентуално попадне при някой колега. Стопаните предлагат и възнаграждение.

    post-13515-0-54793600-1388141497_thumb.jpg

    post-13515-0-57383700-1388141506_thumb.jpg

  2.  

    за час на ваксинация ми се обаждаха от летище Хийтроу,една клиентка,която ми се обади от летището посред нощ,че непускали кучето.После ми даде служител на летището и се разбрахме да му пусна имейл с ЧАС НА ВАКСИНАЦИЯ.отидох в кабинета и пуснах имейла с някакъв си час...и пуснаха кучето

     

    При нас звъняха от ферибота във Франция, понеже не ги пускали да се качат, тъй като нямало час на обезпаразитяването, та ние също пращахме и-мейли с печат, дата и т.н.

     

  3. Здравейте, колеги!

     

    Публикувам една бланка с изисквания за пътуването до Обединеното кралство, която ни беше показана от едни клиенти - англичани. Може би повечето от вас са запознати, но за всеки случай :) Много е важно да е отбелязана и заверена датата и часът на обезпаразитяване!

     

     

    post-13515-0-51347500-1381483169_thumb.jpg

  4. Общо взето май никакви.

     

    Миналата година едни клиенти пътуваха за Германия със заека и котарака си. Аз разпитвах насам натам, но никой не знаеше нищо по въпроса за пътуването на зайците. В крайна сметка му направих един международен паспорт и две заверени ваксини песторин и обезпаразитяване с Панакюр. Едва не му сложих и чип.

     

    Преди около месец клиентите дойдоха с малко коте за ваксина преди да заминат обратно за Германия, и споделиха че като са завели заека за регистрация там, колегите са казали, че за пръв път виждат заек с международен паспорт (: (:

     

    Така че, да пътуват спокойно.

  5. Колеги, пиша тук за да не отварям нова тема. Имам клиент, който живее в Малта и иска да вземе трите си котки със себе си. Стопанката твърди, че са проверили как стоят нещата и трябва животните да имат изследване за титър на антитела срещу бяс. Има ли някой представа как стоят нещата за Малта специално. В понеделник ще позвъня и до ВетДиалаб, да питам и тях. Предполагам че отпадането на строгите изисквания за UK няма общо с правилата за Малта. Ако някой има инфо, може да сподели. Иначе стопанката иска да пътува другия петък...

×
×
  • Create New...