Jump to content








д-р Калина Христова

Членове
  • Posts

    184
  • Joined

  • Last visited

About д-р Калина Христова

  • Birthday 12/27/1962

Recent Profile Visitors

820 profile views

д-р Калина Христова's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Търся две места за споделено пътуване от София до Ст.Загора с връщане в същия ден, след края на семинара.За контакти 0888 581 208 - Д-р Калина Христова.
  2. Д-р Борисов , ако говорите за семинара на форумистите в петък 25 април, то има ли две свободни места във вашата кола? Звънях Ви на тел. 0885 646 202. Ако искате да се свържете с мен,позвънете на 0888 581 208.Весели и светли празници!
  3. Д-р Тунев, вероятно утре или вдруги ден ще получите по ел.поща микро...

  4. Д-р Червенков, къде практикуваш, вот къде си?

  5. Колеги, търся спешно адрес и телефони на кучешко училище!
  6. Колеги, дълго се колебах къде да отнеса днешното събитие в моята практика!Може би в силни подражания! Но накратко: Обаждат ми се за кон, който кърви и животното нещо"чумее".След малко разбирам, че става дума за кастриран от собствениците кон, на който му изпаднал сезала.Сезалът е шевния материал!Стопанинът много пъти гледал как го прави колега и решил да се пробва.Самодейност и самонадеяност! И докато аз пиша отчет на БАБХ за продадените лекарства с карентни срокове от 2007 година до днес, хората в участъка ми се само...обслужват.
  7. на каква цена търгуваш себацил пур он , Докторе?Питам понеже строя клиника!Взех си два участъка,на три общини кучетата кастрирам и пак няма пари за строежа!Сподели повече за далаверата!

  8. Колега,благодаря за разясненията.За първа година работя по тази програма.Имам някои пропуски, които в движение отстранявам.В Мездра нямаме приют, защото статута на земята, върху който е построен, трябва да се смени.А идват избори и вниманието на управата е в друга посока.Може би някага, но не сега и това ще стане!

  9. Аз си закупих двоен от Алфавет за около 500 лв преди 2 години.Имат и единични.
  10. На помощ,Стефчо! Касае се за самоед, мъжки, на възраст около 8 години.Стопанинът е забелязал, че склерата е кафява.Доколкото можах да го огледамкафявия пигмент е на конюнктивата,защото продължаваше и под клепача.На какво може да се дължи и как да го лекувам?

  11. Водолей от Плевен - непочтенни, некомпетентни, досадни, нахални,едн...

×
×
  • Create New...