Jump to content








Emanouil Petkov

Членове
  • Posts

    357
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    23

Emanouil Petkov last won the day on March 10 2017

Emanouil Petkov had the most liked content!

About Emanouil Petkov

  • Birthday 01/14/1972

Информация за профил

  • Интереси
    Small animal surgery. Total Hip Replacement, Cruciate Repair, Angular Limb Deformities Correction, Digital Imaging Technologies.

Contact Methods

  • Yahoo
    poutryvet72
  • Skype
    petvvet72

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Emanouil Petkov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

27

Reputation

  1. Cudesen kurs. Turk e zaduljitelen za wsichki residential po hirurgia. Obache tuk se isiskwa da e pokrit osnownia kurs purvo.
  2. Ето предварителната програма за Световния Ветеринарен Ортопедичен Конгрес. Congress Booklet1.pdf
  3. Мога само искренно да завиждам. Масимо е чудесен лектор. Истискай те колкото може повече информация от него.
  4. Токущо преключи общото събрание на Америкаската ветеринарна ортопедична асоциация (VOS). Догодина VOS ще бъде домъкин на Световния ветеринарен ортопедичен конгрес който ще се състои в Breckenridge, Colorado от първи до осми Март. Breckenridge e ски курорт на 3900 метра надморска височина намиращ се във фронталната верига на Скалистите планини. Плана за научната програма включва над двайсет говорители от цял свят, групи за дискусий, лабораторни упражнения и научни абстракти. Ще се радвам да помогна на интересуващите се с информация и с каквото друго е в възможностите ми.
  5. Ами ако ме пуснете мойе и да дойда!. Хубаво е човекда си мечтае но реалноста е друга. Тук така са ме закотвили с работа че немога да си поема дух. Стискайте палци че имам презентация другия Четвъртак на VOS.
  6. Мизерници. Що не го направите на 29 Февруари?
  7. Грешката ви е че сте "свободна професя". И нас ни го пробваха този номер тук. Но ние си плащаме на адвокати и лобисти да ни вардят интереса. И номера не мина. Бирниците са едни и същи на всякъде.
  8. „И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им, за да не може никой да купува или да продава освен оня, който носи за белег…” (Откровение 13:16-17).
  9. Чудесно. Хубаво е че си изграждате месни авторитети. Ето малко храна за интелектулано гладуващите. Имам достъп до ACVS и ACVR journals. Аки някой се инетресува от определена статия, да ми пише тук и ще я кача. THE EFFECT OF A TECHNICAL QUALITY ASSESSMENT OF HIP-EXTENDED RADIOGRAPHS ON INTEROBSERVER AGREEMENT IN THE DIAGNOSIS OF CANINE HIP DYSPLASIA.pdf
  10. NGD поизвежда плаки, винтове и триони иключително и смао за ветеринарната медицина. Цените им са достъпни за пазара тук. Плаките могат да се използват с нормални или заключващи се винтове. Плаките са с пре-контуриран профил и почти нямат нужда от контуриране. Идват ако не се лъжа в следните размери: 2.7, 3.5 и 3.5 широка. Трионите им не са лоши. Аз лично предпочитам Aesculap като източник на триони. UCP Sell Sheet 11-05.pdf
  11. New Generation Devices. Ако колегата се интересува мога да пратя информацията. Аз също говорих с тях за курс следващото лято. Предлагам да направим анкета и да видим колко хора се интересуват. Между другото говорих с IMEX ( основния производител на външни фиксатори за ветеринарната медицина) преди два дни. Те ще са в Италиа през Юни и може да ги навием да доидат до БГ ако намерим около дваисетина човека за курс.
  12. Аз също ще се присаединя ако ми приемат абстракта. Така ще имам извинение да си взема отпускаи да мина през България.
  13. Колеги, има ли някакъв интерес от колегята да се поканят чуждестранни говорители? Моят научен ръководител е международен лектор с дълаг опит, и е един от основателите на Американския колеж по ветеринарна хирургия. Имам котакт и с доста други.
  14. Zdravei Stefane. Az vse oshte sam v Amerika i praktikuvam no se preorentirah kum hirurgia. Shte se radvam da se chuem.

×
×
  • Create New...