Jump to content








д-р К.Маркова

Членове
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

д-р К.Маркова last won the day on October 10 2011

д-р К.Маркова had the most liked content!

About д-р К.Маркова

  • Birthday 10/14/1978

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

д-р К.Маркова's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Възможно е кучето да е от Бургас. Моля, колеги - проверете. Току що ми се обадиха, че стопаниса търсили куче със същото описание преди два дни в Русе и са обяснили, че са от Бургас. Кучето отговаря на името Тара.
  2. Преди два дни на центъра на гр. Русе е намерено това куче с чип N 97800000 1472903 и медальон на врата. Умоляваме всеки, който има информация за собствениците, да ни се обади. Кучето е видимо домашно и вероятно изгубено.
  3. Колега,благодаря за разясненията.За първа година работя по тази програма.Имам някои пропуски, които в движение отстранявам.В Мездра нямаме приют, защото статута на земята, върху който е построен, трябва да се смени.А идват избори и вниманието на управата е в друга посока.Може би някага, но не сега и това ще стане!

  4. Свържете се с Шаро Админов и обсъдете всички въпроси по кампанията, които Ви интересуват.
  5. Кампанията Видеопрезентацията Главните действащи лица Защото Вижте нещата и под този ъгъл. Запознайте се с главните персонажи от кампанията, станете приятели, препоръчайте ги на приятелите си. Бъдете позитивни!
  6. чип 978000001290950 Намерена е в Русе, но от РВМС нямат данни за такова куче, а до системата нямам достъп.
  7. ТОВА куче ли трябваше да се евтаназира? Когато животното не се е отказало да живее и има възможност ние, т.н. висши, мислещи и каквито още обичаме да се наричаме, да помогнем... просто трябва да го направим. Евтаназията е лесното решение = убийството. А противопоставянето кучета/деца е наистина недомислено и безсмислено.
  8. Иска ти се, но никога не би ги извършил. Въпросът не е до моето лично одобрение, а принципен и какво ти е виновно кучето!!! Нейде другаде из белите държави ще накажат собственика на кучето...
  9. Първо, реакцията е като на умряло коте опашката- било то от БВС, РВМС и всякви други С-ета - ако греша, моля за извинение и наистина, ако има реакция да разберем каква е. Второ, наказанието за такова деяние по ЗЗЖ е само административно, кви ти арести, за някво си куче... BG ,майко, е в EU, но акъла на българина е или в портфейла или в гащите. Съжалявам за язвителния коментар и очаквам голямо неразбиране, за което, но смятам, че всеки подобен случай заслужава наказание, пък било то и за колега...
  10. Куче от СОФИЯ, намира се в РУСЕ! На 30.01.2010г., около 13.30ч. намерихмe това куче на връщане за Русе. Мястото е околовръстното на СОФИЯ, точно преди отбивката за Казичене и гара Искър. Кучето лежеше блъснато по средата на шосето. Спряхме и се затичах да спра колите, които идваха след нас. За момент си помислих, че и мен биха прегазили. В това време кучето стана и със замаяна походка дойде при мен, позволи ми да я погаля по главичката и се обърна към нашата кола. Казах на спътничката си да я пресрещне, за да не отиде пак към прелитащите коли, но кучката влезе направо в колата. Седна в краката на шофьорското място. Кучето беше в шок, с видими повърхностни наранявания и без данни за счупвания или вътрешни кръвоизливи. Повърна обилно количество гранули - за нас това означава, че е домашно куче, което или е избягало, или се разхожда само или в най-нежелания вариант са го нахранили добре и са му казали "...Хайде довиждане, от тук се оправяй сама". След като оказахме първа помощ, преценихме, че няма опасност за живота и потеглихме за Русе. След две седмици ще бъдем отново в София и ако до тогава открием стопаните на кучето, ще можем да го доведем, а и разбира се, ако самите стопани държат на животното си могат и веднага да дойдат да си го вземат. Лошото е, че няма нито чип нито татуировка... знаем единствено, че реагира на имена съдържащи срички като "за" и "зи", затова я кръстихме условно Зази. Моля всички за спешна помощ! Кучето е младо, домашно и се надявам стопаните да си го търсят също, но едва ли ще се сетят, че е в Русе. Нямах друг вариант да го оставя в София, а и е много важно да е под лекарско наблюдение известно време. Моля, разпростнанете това писмо сред познатите си. Поздрави и благодаря предварително, д-р Маркова 082/84 12 81- приют на СНЦ "Германо-Българска Помощ за Животните- клон Русе"
  11. Аз също бих искала да знам!!! Интересното е, че първо ми показаха договор, обясниха ми за какво става на въпрос, а след това изведнъж не се отнасяло за нас и да не питам повече. В приюта също слагаме чипове и регистрираме кучета при осиновяване, защо на едни колеги се плаща, а на други не?
  12. Докторе, интересуват ме Спеколите, може ли да ти изпратя човек да ги погледне?
  13. http://grandoman.com/video/kotka-idiotka/ А тази каква е И моите пият от чешмата, но тази ме разби тотално!!!
×
×
  • Create New...