Jump to content








dr grozdanov

Членове
  • Posts

    515
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    18

Everything posted by dr grozdanov

  1. Ако сте получили най общо нещо от ОККПЕ можете да се жалвате на НККПЕ . Бихте могли да се свържете с Председателя на НККПЕ на тел в сайта на БВС и да се разберете какво правите . Успех . Последното не е иронично .
  2. Диагноза чрез лечение . За съжаление и нас рядко ни лекуват с диагноза
  3. Благодарение на д-р Хараланов търся бабезии /има много / . Това откритие е много интересно . Благодаря
  4. Колеги , имам клиенти които имат нужда от сартификат за генно изследване . Бихте ли помогнали за лаборатория ? Благодаря .
  5. Благодарности на Професора от нашия екип . Изключително полезна и на ниво информация . Обогатени сме с много нови диф. диагнози . Отговорихме си на въпроси които си задавахме С една дума много полезно. д-р Грозднов jr.
  6. Благодаря на всички . Купих от предложения от колегата Митев човек . Благодаря отново .
  7. Колега , апарата ми е 20 кV , Не знам какво ми трябва . Помогни с предложения и предположения . Благодаря . 0897990711 ми е телефона .
  8. Колеги , търся да купя защитни престилки за работа с рентгенов апарт .
  9. колеги , търся малко дакелче за мои близки .
  10. Колеги , търся за клиент бял лабрадор и за друг голдънче .
  11. ОТНОСНО BG02VPMПРЕДПОЛАГАМ , ЧЕ НЯМА ДА СТАНАТ ЗАКОННИ ЗАЩОТО ПО РЕГЛАМЕНТ ТОЗИ ПРЕФИКС Е КАТО ПО ISO . ЗА БЪЛГАРИЯ Е BG 100 КОЕТО СИГУРНО СЪКРАТЕНО BG 01 .
  12. По Регламент на ЕС е така пък и мисля , че не би следвало да сме против .От тук нататък би следвало само ние да имаме достъп до законни чипове и паспорти . Разликата е 10 знака . В отговор на колегата Василев никъде . Тука би следвало да поискаме обхвата на получаваните от нас паспорти и чипове от складовете директно да отива в БАБХ за да не може складовете да продават паспорти и чипове .
  13. Колеги , знаете ли дали някъде в България са задължителни лисетките?
  14. Работя с Община Търговище по проблема с безстопанствените кучета . Скоро бях на среща на която се обсъжда възможността за платена от Общината кастрация . Помня , че някой беше писал , че някъде са започнали но съда ги е спрял . Ако се сещате или имате нещо по въпроса пишете . Освен това чух , че в Силистра са оперирали човек от дирофилария , ако има нещо по въпроса в местни сайтове може ли колегите да го качат .
  15. По глава трета-смятам , 1. не се отбелязва важността на чипирането не достигнем ли поне 90 % чипиране и регистрация на КЧ няма смисъл от поставяне на задачи 50 % и 70% пълнене на каца без дъно .2.много е тромава процедурата 7 дни търсене на стопанин пак залавяне в приюта 80% с упойка скъпо и не добре за животните.3.смятам за важно , а и законно на всякъде да се пише РВЛ и ВЛЗ ,защото най малко от така формулирания текст се изключват клиниките 4.с така написания текст управителя на приюта избира ВЛЗ това е предпоставка за корупция трябва да се прецизира.5.според чл40в на ЗЗЖ стоят 24 часа след операцията това значи регистриран стационар или може в приюта?6.ценоразписа да е съобразен с единния наш такъв като долна граница. имам и много предложения по редакцията на текста но ще бъде сложно да го направя тук .Опитах да пиша върху теста но не стана ако може да си пишем там предложенията ще бъде супер.
  16. Докторе , прав си да има Наредба № 3 за идентификацията .Мисля ,че беше член 11 е за месоядни .Там след една поправка от 2015 остана само възможността за започване със 100 /кода на България/. Както навсякъде и тука има вратичка .Става въпрос за следното- до изчерпване на количествата с кода на производителя.Тука е възможноста вноситела да се разбере с БАБХ ,че са внесени преди промяната от 2015. Днес включително колегите от ОДБХ са подали чипове с 940 и от БАБХ са ги вкарали в системата. Топката е при вносителя.
  17. Колега Боянов става въпрос точно за това че половината страни не признават Регламент 576/2013 на ЕС няма нищо общо с беса и животни под 16 седмици + 3 или 19 седмици реално не може да пътува за повечето страни членки именно с това е полезно каченото.Член 7 който е в първата колона е за декларациите за които пише д-р Хараланов втора и трета колона са транзит и вход от трети страни и територии.Смятам още нещо -след като БАБХ са имали информация а това е факт от кореспонденцията която ми препрати колегата от Белгия би следвало по някакъв начин да ни информират за да не се излагаме.
  18. Колеги , често имаме клиенти които пътуват в ЕС .До скоро бях под заблуда , че регламентите на ЕС имат задължителен характер за страните членки.Ще прикача кореспонденцията с колега от белгийската агенция без коментар .Много се надявам на активност. http://ec.europa.eu/food/animals/pet-movement/eu-legislation/young-animals_en
  19. Докторе,купих си преди 5 години и то доста скъп.Не показва два пъти един и същи резултат. Ползвам го единствено когато бързам да измеря температурата за ваксинация. Ако някой е открил такъв който върши работа да пише.
  20. 0897990711 д-р Грозданов grozdanov_vet@abv.bg град Търговище улица "Г.С.Раковски"№ 67
  21. Колеги ,продавам таванна операционна лампа руска с три осветителни гнезда в чудесно състояние-цена 200 лв
  22. Колеги, отдавна търся вносител или дистрибутор за СИ България на ORIJEN
  23. Докторе,проучи възможността за уоркшоп съпътстващ семинара .С удоволствие бих участвал на такъв за операция на катаракта по метода който ни показа професорката в Стара Загора.Или дали би се съгласила да оперира заедно с нас /пред нас няколко кучета/.Бих могъл да осигуря поне два пациента.
×
×
  • Create New...