Jump to content








д-р Лъчезар Николов

Членове
  • Posts

    1143
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    92

Posts posted by д-р Лъчезар Николов

  1. Днес останах доста изненадан , че една моя клиентка е чела мои коментари за лимфомите в нета при положение , че единственото място където пиша е VVC Форума. Мислех , че разделите за дискусии по медицински въпроси са заключени та да не може клиентите ни да влизат и да четат коментарите които се предполага, че са само за колеги и то членове на форума. Даже няколко пъти ми се е налагало да се регистрирам наново защото по някаква причина се е оказвало , че регистрацията ми е "забравена" и ми дава , че медицинските теми са заключени. Но клиентката ми показа една наша дискусия във форума за лимфомите , до която е стигнала като е търсила в Гугъл за информация ... Значи Чичко Гугъл влиза без проблем навсякъде и предоставя всякаква информация. Тъй че трябва да имаме в предвид , че това което си коментираме уж помежду си във форума за медицински случаи и клиенти може да е общесвено достояние.

  2. Днес останах доста изненадан , че една моя клиентка е чела мои коментари за лимфомите в нета при положение , че единственото място където пиша е VVC Форума. Мислех , че разделите за дискусии по медицински въпроси са заключени та да не може клиентите ни да влизат и да четат коментарите които се предполага, че са само за колеги и то членове на форума. Даже няколко пъти ми се е налагало да се регистрирам наново защото по някаква причина се е оказвало , че регистрацията ми е "забравена" и ми дава , че медицинските теми са заключени. Но клиентката ми показа една наша дискусия във форума за лимфомите , до която е стигнала като е търсила в Гугъл за информация ... Значи Чичко Гугъл влиза без проблем навсякъде и предоставя всякаква информация. Тъй че трябва да имаме в предвид , че това което си коментираме уж помежду си във форума за медицински случаи и клиенти може да е общесвено достояние.

    • Like 1
  3. Днес останах доста изненадан , че една моя клиентка е чела мои коментари за лимфомите в нета при положение , че единственото място където пиша е VVC Форума. Мислех , че разделите за дискусии по медицински въпроси са заключени та да не може клиентите ни да влизат и да четат коментарите които се предполага, че са само за колеги и то членове на форума. Даже няколко пъти ми се е налагало да се регистрирам наново защото по някаква причина се е оказвало , че регистрацията ми е "забравена" и ми дава , че медицинските теми са заключени. Но клиентката ми показа една наша дискусия във форума за лимфомите , до която е стигнала като е търсила в Гугъл за информация ... Значи Чичко Гугъл влиза без проблем навсякъде и предоставя всякаква информация. Тъй че трябва да имаме в предвид , че това което си коментираме уж помежду си във форума за медицински случаи и клиенти може да е общесвено достояние.

  4. Днес останах доста изненадан , че една моя клиентка е чела мои коментари за лимфомите в нета при положение , че единственото място където пиша е VVC Форума. Мислех , че разделите за дискусии по медицински въпроси са заключени та да не може клиентите ни да влизат и да четат коментарите които се предполага, че са само за колеги и то членове на форума. Даже няколко пъти ми се е налагало да се регистрирам наново защото по някаква причина се е оказвало , че регистрацията ми е "забравена" и ми дава , че медицинските теми са заключени. Но клиентката ми показа една наша дискусия във форума за лимфомите , до която е стигнала като е търсила в Гугъл за информация ... Значи Чичко Гугъл влиза без проблем навсякъде и предоставя всякаква информация. Тъй че трябва да имаме в предвид , че това което си коментираме уж помежду си във форума за медицински случаи и клиенти може да е общесвено достояние.

  5. Днес останах доста изненадан , че една моя клиентка е чела мои коментари за лимфомите в нета при положение , че единственото място където пиша е VVC Форума. Мислех , че разделите за дискусии по медицински въпроси са заключени та да не може клиентите ни да влизат и да четат коментарите които се предполага, че са само за колеги и то членове на форума. Даже няколко пъти ми се е налагало да се регистрирам наново защото по някаква причина се е оказвало , че регистрацията ми е "забравена" и ми дава , че медицинските теми са заключени. Но клиентката ми показа една наша дискусия във форума за лимфомите , до която е стигнала като е търсила в Гугъл за информация ... Значи Чичко Гугъл влиза без проблем навсякъде и предоставя всякаква информация. Тъй че трябва да имаме в предвид , че това което си коментираме уж помежду си във форума за медицински случаи и клиенти може да е общесвено достояние.

  6. Днес останах доста изненадан , че една моя клиентка е чела мои коментари за лимфомите в нета при положение , че единственото място където пиша е VVC Форума. Мислех , че разделите за дискусии по медицински въпроси са заключени та да не може клиентите ни да влизат и да четат коментарите които се предполага, че са само за колеги и то членове на форума. Даже няколко пъти ми се е налагало да се регистрирам наново защото по някаква причина се е оказвало , че регистрацията ми е "забравена" и ми дава , че медицинските теми са заключени. Но клиентката ми показа една наша дискусия във форума за лимфомите , до която е стигнала като е търсила в Гугъл за информация ... Значи Чичко Гугъл влиза без проблем навсякъде и предоставя всякаква информация. Тъй че трябва да имаме в предвид , че това което си коментираме уж помежду си във форума за медицински случаи и клиенти може да е общесвено достояние.

  7. Днес останах доста изненадан , че една моя клиентка е чела мои коментари за лимфомите в нета при положение , че единственото място където пиша е VVC Форума. Мислех , че разделите за дискусии по медицински въпроси са заключени та да не може клиентите ни да влизат и да четат коментарите които се предполага, че са само за колеги и то членове на форума. Даже няколко пъти ми се е налагало да се регистрирам наново защото по някаква причина се е оказвало , че регистрацията ми е "забравена" и ми дава , че медицинските теми са заключени. Но клиентката ми показа една наша дискусия във форума за лимфомите , до която е стигнала като е търсила в Гугъл за информация ... Значи Чичко Гугъл влиза без проблем навсякъде и предоставя всякаква информация. Тъй че трябва да имаме в предвид , че това което си коментираме уж помежду си във форума за медицински случаи и клиенти може да е общесвено достояние.

  8. Много вероятно е да е някоя от пренасяните от кърлежите инфекция макар и четворния тест да е отрицателен. Тези тестове не са сто процентови особено ако се правят рано в самото начало на инфекцията когато може все още да няма антитела които да отчете теста. Това лято имах 5 кучета с такава клиника ( температура , оклюмалост,, проблеми с движението и апетита ) и с положителни тестове за комбинация или поотделно на анаплазмоза ,ерлихия и лаймска болест. Бързо се оправяха от доксициклина.

    • Like 1
  9. Коко е прав. И колежката ми сега се оплака от един случай със заявен и поставен чип на куче от "колежка " , която не практикува официално и не е и включена в системата. Собствениците на кучето сега искат да се вкара чипа и данните им в системата , но ние не можем защото не е заявен чипа от нас, а " колежката " не може да бъде открита...

  10. Сигурно превода на наименованието на това заболяване е , че докторите ходят постоянно надрани. Поне аз съм постоянно надран от един млад котак който приютихме от улицата в кабинета и се чудя кога ли може да ми лепне нещо. Няма такава гад като котките, както се гали и лигави , така изведнъж впива нокти. :)

  11. От една страна това може да е полезно , за откриване на изгубени домашни любимци , но от друга като знам в тази държава как са поставени нещата , може и да се използува с користни цели да се създава база данни / картотека на собственици на домашни любимци за реклама ,зарибяване и т.н....

    • Like 1
  12. Явно не съм много наясно с термина векторна инфекция. Бях останал с впечатлението , че векторни са инфекциите предавани чрез ухапване от мухи , комари и кърлежи , но явно греша за определението. Сега прогледнах , че вектор е всяко животно от един животински вид , което предава зараза на друго животно от друг животински вид т.е. в случая всяко животно куче ,котка , заек и т.н. Значи тук гамата от болести е доста голяма. Това на снимката може да са микоплазмени абсцеси, пастурела мултоцида, бастероидес, вета-хемолитични стрептококи от котка и въобще всяка гад която би могла да се намери в устата , ноктите и секретите които отделя една котка и може с ухапване , одиране и как ли не да го лепне на човек или куче.

×
×
  • Create New...