Jump to content








д-р Лъчезар Николов

Членове
  • Posts

    1143
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    92

Everything posted by д-р Лъчезар Николов

  1. Приятел търси мъжко сиво френско булдоче , макар сивия цвят да е извън стандарта на породата.
  2. Мерси. А някаква информация за час на започване и по-конкретна информация за лекциите дали има?
  3. Не се чува нищо дали тази есен ще има лекции за дребни животни в Ст. Загора като предишни години ?
  4. Няма никакъв проблем. Даже може да се каже , че е един вид реклама ... Но си викам , че трябва да се внимава какво се коментира относно тъпи или луди клиенти.
  5. Днес останах доста изненадан , че една моя клиентка е чела мои коментари за лимфомите в нета при положение , че единственото място където пиша е VVC Форума. Мислех , че разделите за дискусии по медицински въпроси са заключени та да не може клиентите ни да влизат и да четат коментарите които се предполага, че са само за колеги и то членове на форума. Даже няколко пъти ми се е налагало да се регистрирам наново защото по някаква причина се е оказвало , че регистрацията ми е "забравена" и ми дава , че медицинските теми са заключени. Но клиентката ми показа една наша дискусия във форума за лимфомите , до която е стигнала като е търсила в Гугъл за информация ... Значи Чичко Гугъл влиза без проблем навсякъде и предоставя всякаква информация. Тъй че трябва да имаме в предвид , че това което си коментираме уж помежду си във форума за медицински случаи и клиенти може да е общесвено достояние.
  6. Днес останах доста изненадан , че една моя клиентка е чела мои коментари за лимфомите в нета при положение , че единственото място където пиша е VVC Форума. Мислех , че разделите за дискусии по медицински въпроси са заключени та да не може клиентите ни да влизат и да четат коментарите които се предполага, че са само за колеги и то членове на форума. Даже няколко пъти ми се е налагало да се регистрирам наново защото по някаква причина се е оказвало , че регистрацията ми е "забравена" и ми дава , че медицинските теми са заключени. Но клиентката ми показа една наша дискусия във форума за лимфомите , до която е стигнала като е търсила в Гугъл за информация ... Значи Чичко Гугъл влиза без проблем навсякъде и предоставя всякаква информация. Тъй че трябва да имаме в предвид , че това което си коментираме уж помежду си във форума за медицински случаи и клиенти може да е общесвено достояние.
  7. Днес останах доста изненадан , че една моя клиентка е чела мои коментари за лимфомите в нета при положение , че единственото място където пиша е VVC Форума. Мислех , че разделите за дискусии по медицински въпроси са заключени та да не може клиентите ни да влизат и да четат коментарите които се предполага, че са само за колеги и то членове на форума. Даже няколко пъти ми се е налагало да се регистрирам наново защото по някаква причина се е оказвало , че регистрацията ми е "забравена" и ми дава , че медицинските теми са заключени. Но клиентката ми показа една наша дискусия във форума за лимфомите , до която е стигнала като е търсила в Гугъл за информация ... Значи Чичко Гугъл влиза без проблем навсякъде и предоставя всякаква информация. Тъй че трябва да имаме в предвид , че това което си коментираме уж помежду си във форума за медицински случаи и клиенти може да е общесвено достояние.
  8. Днес останах доста изненадан , че една моя клиентка е чела мои коментари за лимфомите в нета при положение , че единственото място където пиша е VVC Форума. Мислех , че разделите за дискусии по медицински въпроси са заключени та да не може клиентите ни да влизат и да четат коментарите които се предполага, че са само за колеги и то членове на форума. Даже няколко пъти ми се е налагало да се регистрирам наново защото по някаква причина се е оказвало , че регистрацията ми е "забравена" и ми дава , че медицинските теми са заключени. Но клиентката ми показа една наша дискусия във форума за лимфомите , до която е стигнала като е търсила в Гугъл за информация ... Значи Чичко Гугъл влиза без проблем навсякъде и предоставя всякаква информация. Тъй че трябва да имаме в предвид , че това което си коментираме уж помежду си във форума за медицински случаи и клиенти може да е общесвено достояние.
  9. Днес останах доста изненадан , че една моя клиентка е чела мои коментари за лимфомите в нета при положение , че единственото място където пиша е VVC Форума. Мислех , че разделите за дискусии по медицински въпроси са заключени та да не може клиентите ни да влизат и да четат коментарите които се предполага, че са само за колеги и то членове на форума. Даже няколко пъти ми се е налагало да се регистрирам наново защото по някаква причина се е оказвало , че регистрацията ми е "забравена" и ми дава , че медицинските теми са заключени. Но клиентката ми показа една наша дискусия във форума за лимфомите , до която е стигнала като е търсила в Гугъл за информация ... Значи Чичко Гугъл влиза без проблем навсякъде и предоставя всякаква информация. Тъй че трябва да имаме в предвид , че това което си коментираме уж помежду си във форума за медицински случаи и клиенти може да е общесвено достояние.
  10. Днес останах доста изненадан , че една моя клиентка е чела мои коментари за лимфомите в нета при положение , че единственото място където пиша е VVC Форума. Мислех , че разделите за дискусии по медицински въпроси са заключени та да не може клиентите ни да влизат и да четат коментарите които се предполага, че са само за колеги и то членове на форума. Даже няколко пъти ми се е налагало да се регистрирам наново защото по някаква причина се е оказвало , че регистрацията ми е "забравена" и ми дава , че медицинските теми са заключени. Но клиентката ми показа една наша дискусия във форума за лимфомите , до която е стигнала като е търсила в Гугъл за информация ... Значи Чичко Гугъл влиза без проблем навсякъде и предоставя всякаква информация. Тъй че трябва да имаме в предвид , че това което си коментираме уж помежду си във форума за медицински случаи и клиенти може да е общесвено достояние.
  11. Днес останах доста изненадан , че една моя клиентка е чела мои коментари за лимфомите в нета при положение , че единственото място където пиша е VVC Форума. Мислех , че разделите за дискусии по медицински въпроси са заключени та да не може клиентите ни да влизат и да четат коментарите които се предполага, че са само за колеги и то членове на форума. Даже няколко пъти ми се е налагало да се регистрирам наново защото по някаква причина се е оказвало , че регистрацията ми е "забравена" и ми дава , че медицинските теми са заключени. Но клиентката ми показа една наша дискусия във форума за лимфомите , до която е стигнала като е търсила в Гугъл за информация ... Значи Чичко Гугъл влиза без проблем навсякъде и предоставя всякаква информация. Тъй че трябва да имаме в предвид , че това което си коментираме уж помежду си във форума за медицински случаи и клиенти може да е общесвено достояние.
  12. Много вероятно е да е някоя от пренасяните от кърлежите инфекция макар и четворния тест да е отрицателен. Тези тестове не са сто процентови особено ако се правят рано в самото начало на инфекцията когато може все още да няма антитела които да отчете теста. Това лято имах 5 кучета с такава клиника ( температура , оклюмалост,, проблеми с движението и апетита ) и с положителни тестове за комбинация или поотделно на анаплазмоза ,ерлихия и лаймска болест. Бързо се оправяха от доксициклина.
  13. Мои познати развъждат йоркшири и в момента имат малки кученца на 42 дни. Ще ги пуснат на 550 лв. Тел. 0988 96 27 84 Дора.
  14. Колеги може ли да ми дадете информация от къде или от коя фирма може да се закупи пушка с упояващи стрелички ?
  15. Коко е прав. И колежката ми сега се оплака от един случай със заявен и поставен чип на куче от "колежка " , която не практикува официално и не е и включена в системата. Собствениците на кучето сега искат да се вкара чипа и данните им в системата , но ние не можем защото не е заявен чипа от нас, а " колежката " не може да бъде открита...
  16. Сигурно превода на наименованието на това заболяване е , че докторите ходят постоянно надрани. Поне аз съм постоянно надран от един млад котак който приютихме от улицата в кабинета и се чудя кога ли може да ми лепне нещо. Няма такава гад като котките, както се гали и лигави , така изведнъж впива нокти.
  17. Не всички са филантропи като Д-р Хараланов.
  18. Ти пък искаш безплатен обяд и то най-вкусното.
  19. От една страна това може да е полезно , за откриване на изгубени домашни любимци , но от друга като знам в тази държава как са поставени нещата , може и да се използува с користни цели да се създава база данни / картотека на собственици на домашни любимци за реклама ,зарибяване и т.н....
  20. Аз ползвам инжективния диазепам и с пластмасовата тръбичка на абоката и спринцовка го вкарвам ректално - действа си както трябва.
  21. Линеарните чужди тела е наистина интересна тема. А иначе смятам , че острия корем и шока винаги ще си останат едни от най-големите предизвикателства.
  22. Явно не съм много наясно с термина векторна инфекция. Бях останал с впечатлението , че векторни са инфекциите предавани чрез ухапване от мухи , комари и кърлежи , но явно греша за определението. Сега прогледнах , че вектор е всяко животно от един животински вид , което предава зараза на друго животно от друг животински вид т.е. в случая всяко животно куче ,котка , заек и т.н. Значи тук гамата от болести е доста голяма. Това на снимката може да са микоплазмени абсцеси, пастурела мултоцида, бастероидес, вета-хемолитични стрептококи от котка и въобще всяка гад която би могла да се намери в устата , ноктите и секретите които отделя една котка и може с ухапване , одиране и как ли не да го лепне на човек или куче.
×
×
  • Create New...